HomeWTF?!Claudio (63) is dolverliefd op zijn Semie: "Ze is veel jonger dan...

Claudio (63) is dolverliefd op zijn Semie: “Ze is veel jonger dan mijn dochter”

Semie Atadja en Claudio Spilatro leerden elkaar kennen toen Semie 18 was. Via een app kwamen ze in contact met elkaar en sindsdien zijn ze dolverliefd. Hoewel Semie bijna 10 jaar jonger dan zijn eigen dochter is, hebben ze daar beide geen moeite mee. Mensen zeggen van alles over ze, maar dat boeit ze helemaal niets.

38 jaar verschil

Claudio, die hartstikke verliefd is op de 38 jaar jongere Semie, zegt dat ze geen ‘gold digger‘ is. Semie wordt namelijk online veelal uitgemaakt voor iemand die alleen in de relatie zit voor het geld. Claudio weet zeker dat ze het niet voor het geld doet omdat ze gezegd heeft dat ze moe werd van mannen van haar eigen leeftijd. Die waren in haar ogen niet volwassen genoeg.

Sinds de twee elkaar in 2017 voor het eerst ontmoette, zijn ze dolverliefd. Het klikte direct en de eerste ontmoeting werd al snel opgevolgd door prachtige reizen in de mooiste hotels. Claudio zegt dat hij de hele wereld heeft afgezocht naar een mooie, jonge en actieve partner: “Semie is precies het meisje dat ik zocht”. Lief hè!

Vervelende reacties

Liefde en een relatie moeten natuurlijk van twee kanten komen maar ook Semie is duidelijk. Ze zegt: “Ik vind het geweldig hoe vrolijk hij is en hij lost alle problemen op. Bij hem kan ik mezelf zijn en doen waar ik zin in heb”. De dame is fulltime influencer met ongeveer 500.000 volgers. Ze verdient er niet echt wat aan, maar werkt wel hard aan haar influencer carrière.

Doordat ze zo aanwezig is online, krijgt ze ook aardig wat vervelende reacties binnen. Zo maken mensen haar uit voor golddigger, en Claudio voor smeerlap. Claudio zegt: “Ze is veel jonger dan mijn dochter, Semie was een schok voor haar en mijn ex-vrouw, maar ze accepteren het”. Ook de zussen van Semie vonden het allemaal maar vreemd. Semie zegt daar over: “Sinds ik mijn zussen vaker mee mochten met alle reizen, vinden ze het helemaal niet erg meer. Ze zien hoe blij ik ben”. Toch fijn he, dat twee mensen zulke oprechte liefde bij elkaar vinden ;-).

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Semie (@_semie)

@_semie

Thank the lord for whoevers grandpa this is agegap foryoupage fyp

♬ original sound – Connor

@_semie

living my best life with my besties #agegap #fyp #foryoupage

♬ original sound – omgitslilny

Meer van dit: