HomeWTF?!Meisje neemt geen geld mee op date dus gozer koopt alleen eten...

Meisje neemt geen geld mee op date dus gozer koopt alleen eten voor zichzelf

Een meisje ging met iemand op date en besloot om geen geld mee te nemen. Toen de gozer daar achter kwam, besloot hij alleen voor zichzelf eten te kopen. Ze was daar zo van op haar teentjes getrapt, dat ze besloot om een filmpje ervan online te zetten. Daar kon ze echter niet op veel begrip rekenen. 

Wie betaalt de date?

Het is een soort traditie dat mannen de date betalen. Toch is dat steeds minder van deze tijd en zijn het de vrouwen die dat niet meer nodig vinden. Ze werken nu immers zelf en daardoor kunnen ze ook voor zichzelf zorgen. Toch zijn er nog steeds mannen (en blijkbaar dus ook vrouwen) die erop staan dat de man de date betaalt.

Een man kan voor zichzelf heel goed beslissen of hij de date wil betalen maar een vrouw zou niet mogen beslissen dat de man betaalt. Het is daarom ook een beetje een vreemde zet om geen geld mee te nemen als je op date gaat. Je kunt er namelijk niet zomaar gewoon vanuit gaan dat de man betaalt. Heydi deed dat wel, maar dat werd niet gewaardeerd door haar date. Hij koos er voor om alleen eten voor zichzelf te kopen. Hij zei erbij, geef me geld of geef me geen aandacht.

Heydi rekende op steun

Heydi plaatste er een video van op haar TikTok en rekende op steun. Dat werkte helaas een beetje averechts want heel veel mensen namen het voor de jongen op. Ze vonden het raar dat ze zonder geld op date ging, in de veronderstelling dat die jongen wel zou betalen.

Toch zijn er ook wel veel reacties die zeggen dat hij alsnog had moeten betalen. Hij had zo de eer aan zichzelf kunnen houden. Het grappige is wel dat het grote deel van de vrouwen hem gelijk geeft, en het grote deel van de mannen juist zegt dat hij moet betalen. Achja, ieder zijn ding. Het had ook kunnen gaan zoals bij deze dame, die er een heel punt van maakte om te betalen, maar toen geen saldo had.

@heydiberber

Dating in fresno be like 🥲 … #559fresno #fresno #couples #boyfriend

♬ original sound – Jalen – Fashion + Marketing