HomeHumorLLDL Deelnemer Sil krijgt gruwelijke koppijn van zijn oliedomme date

LLDL Deelnemer Sil krijgt gruwelijke koppijn van zijn oliedomme date

Als een date in het programma Lang Leve de Liefde niet slaagt dan kan het zijn dat je nog wel een nieuwe kans wilt. Als dat zo is kun je een oproepje doen en kijken of er iemand geïnteresseerd in je is. Deze gozer mocht het nog een keer proberen maar of hij er nu wel zo blij mee is?

Herkansing

Toen Sil de eerste keer meedeed, ging er al een fragment van hem viraal. Hij kreeg namelijk een lief cadeau met een kaartje maar naaide dat kaartje gewoon direct de prullenbak in. Hij kreeg daar toen al wat commentaar over en ook de klik werd niet gevonden. Toch wilde hij nog graag een herkansing krijgen in het programma.

Die herkansing kwam er toen Samilla zich aanmeldde voor Sil. Ook Samilla nam een kaartje mee en daar kon hij wel om lachen. Dat was dan ook meteen het enige waar hij om kon lachen want Samilla blijkt niet heel veel antwoorden op zijn vragen te weten. Zelfs de meest simpele vragen weet ze niet te beantwoorden en daar krijgt hij behoorlijk hoofdpijn van.

Afgemaakt

Zowel Sil als Samilla worden in de reacties onder het fragment helemaal afgemaakt. De ene kant noemt Samilla een domme ezel en de andere kant noemt juist Sil het arrogante mannetje. Ik kan me in beide kanten wel inleven. Wat opmerkelijk is, is dat Samilla het allemaal nog wel leuk lijkt te vinden.

Het enige wat Sil leuk vindt is de vraag van zijn maat: “Heb ze grote borsten?”. Hij wil niet vertellen wat er zo grappig is dus het lijkt er wel op dat hij alsnog wel punten probeert te scoren. Op het oog is het natuurlijk wel een stel dat bij elkaar zou passen. Toch zoekt Sil misschien wat meer inhoud.

Meer van dit: