HomeHumorVrouw vraagt meteen na trouwerij scheiding aan door bruiloftsgrap van de bruidegom

Vrouw vraagt meteen na trouwerij scheiding aan door bruiloftsgrap van de bruidegom

Een vrouw heeft meteen na de bruiloft een echtscheiding aangevraagd omdat haar kersverse man een bruiloftsgrap had uitgehaald. Ze voelde zich te erg vernederd om haar leven met de man te moeten delen, en besloot om er maar meteen een eind aan te maken.

Bruiloft organiseren

Als je een bruiloft gaat organiseren, dan komt daar heel veel bij kijken. Waar de één een klein en simpel feestje geeft, pakt de ander helemaal uit. In het geval van dit stel, besloten ze flink uit te pakken.

Ze besloten dat ze het zelf wilde gaan regelen en dat ze geen weddingplanner wilde. Een paar maanden voor de bruiloft, merkte de vrouw dat haar verloofde geïnteresseerd raakte in bruiloftsgrappen. Hij zat hele dagen op YouTube naar filmpjes te kijken naar grappen en grollen op de bruiloft. Met name degene waarin de bruid voor schut werd gezet, vond hij grappig.

Grappen uithalen

De vrouw maakte haar verloofde duidelijk dat ze niet wilde dat hij een grap uit ging halen. Hij zei dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en dat hij echt niets ging doen. Toch bleef hij raar gedrag vertonen als het ging om het uitzoeken van de taart en de fotograaf. Achteraf bleek ook meteen waarom.

De dag voor de bruiloft herinnerde ze hem er nog aan dat als hij wat zou flikken, dat ze het dan meteen zou uitmaken. Ze wilde hem nog even duidelijk maken dat ze er echt niet van gediend was.

aanvankelijk ging alles goed op de bruiloft, maar op het moment dat de taart aangesneden werd, ging het mis. De man duwde haar met haar hoofd in de taart, en dan werd door de fotograaf meteen vastgelegd.

De vrouw had meteen door dat dit zijn plan was, draaide zich om en gaf een klap in zijn gezicht. De aanwezige gasten moesten heel erg lachen en dat was voor haar de druppel

Nog geen 48 uur na de trouwerij, zijn de twee weer gescheiden. Leuk man, zo’n grap haha. Kost allemaal een hoop centen en gedoe en niemand schiet er wat mee op.

Vond je dit nou een leuk artikel? Dan heb ik hieronder nog een filmpje met bruiloftblunders gezet, zodat je nog wat meer vermaak hebt.

Meer van dit: