HomeHumorGozer uit LLDL probeert te zoenen maar dat gaat finaal mis

Gozer uit LLDL probeert te zoenen maar dat gaat finaal mis

Meedoen aan het programma Lang Leve de Liefde kan hartstikke leuk zijn. Iemand leren kennen, indruk maken en tegelijkertijd ervoor zorgen dat jezelf niet voorschut zet. Heel Nederland kijkt toe en hoopt dat je een onhandige fout maakt. Deze gozer maakte zo’n fout en het resultaat is te pijnlijk voor woorden.

Smintjes reclame

In een verkapte smintjes reclame, posten de socials van Lang Leve de Liefde een nieuw videootje. In de video zien we hoe een gozer een kus probeert te geven, maar zijn date hem echt keihard afwijst. Dat moet al pijnlijk genoeg zijn geweest toen het op televisie kwam, maar het is nu extra zuur dat het programma het fragmentje weer oprakelt.

We zien hoe de gozer zijn strategie kiest, en deze uitvoert. Hij had echter niet verwacht dat de dame hem afwijst, en eindigt uiteindelijk met een kus in haar nek. Zeer ongemakkelijk om te zien, laat staan om mee te maken. We hopen dat de twee inmiddels bekomen zijn van het avontuur en dat ze hier nu wel om kunnen lachen. Pijnlijker of ongemakkelijker is het in ieder geval zeer zelden geweest in het programma.

Meer van dit