HomeHumorJochem wil wat kwijt tegen zijn vrouwelijke collega, maar krijgt ondenkbare reactie

Jochem wil wat kwijt tegen zijn vrouwelijke collega, maar krijgt ondenkbare reactie

Het kan best lastig zijn om een oogje op een collega te hebben. Zéker als je niet weet of dat wederzijds is. Je wilt jezelf natuurlijk niet voorschut zetten bij iemand die je daarna nog dagelijks onder ogen moet komen. De innerlijke strijd om er wel of niet voor te gaan, zal gigantisch zijn. Jochem besloot gewoon zijn kansen te wagen.

Een blauwtje lopen

Jochem is dol op een dame die bij hem werkt en besluit ervoor te gaan. Hij denkt dat hij de beste kans maakt als ‘ie een berichtje via whatsapp stuurt. Volgens ons is dat de goede keuze want als je een blauwtje loopt, terwijl je aan het werk bent dan gaat het wel heel ongemakkelijk worden.

Het berichtje heeft hij goed over nagedacht en die luidt als volgt: “Nou kijk, ik denk dus dat ik je een beetje leuk vind… Maar ja, het is ‘heel vervelend’, want we kennen elkaar nog niet super goed en ik weet gewoon dat jij mij niet leuk vindt. En ja, dit gaat zoo awkward worden met werken en als we elkaar zien. Ja, dat wou ik even zeggen. En ja, wil je het alsjeblieft niet doorzeggen?

De reactie

Zoals je kunt zien is het bericht in 2019 gestuurd en zo was er voor Jochem dan ook geen weg meer terug. Tegenwoordig kunnen we appjes waar we spijt van hebben gewoon weer laten verdwijnen maar toen nog niet. Uiteraard zijn we allemaal erg benieuwd naar de reactie maar daar moest Jochem op wachten.

Uren gaan voorbij, dagen gaan voorbij en dan is er nog steeds geen reactie. Logisch natuurlijk want ook de dame in kwestie moet goed nadenken wat ze wil reageren. Voor haar zal het namelijk ook ongemakkelijke situaties opleveren om Jochem af te wijzen. Na een goede brainstormsessie kiest ze voor deze ondenkbare optie:

Via: Showmag

Meer van dit: