HomeTelevisieGerben uit Married at First Sight verklapt per ongeluk uitkomst van huwelijk

Gerben uit Married at First Sight verklapt per ongeluk uitkomst van huwelijk

Elke week zit half Nederland weer klaar om mee te smullen van al het drama bij Married at First Sight. Niemand raakt uitgepraat over de deelnemers en elke aflevering gebeurt er wel weer iets frappants. Ken je het programma nog niet? Het is een programma waarin je met elkaar trouwt zonder dat je elkaar ooit gezien hebt. Wat kan daar nu misgaan? 

Meerdere stellen

Inmiddels hebben de trouwe kijkers van het programma al gezien dat het huwelijk tussen Anneke en Dirk op de klippen gelopen is.

Toch zijn er ook nog huwelijken die tot nu toe wat gezelliger verlopen. Het koppel Jeffrey en Jerney heeft tot nu toe nog maar weinig huwelijksproblemen. Natuurlijk kan alles nog gebeuren en weet niemand of de twee samenblijven, of weet iemand het toch wel?

Gerben van MAFS heeft namelijk onlangs een foto op zijn socials geplaatst, waarin hij lijkt te verklappen hoe het afloopt met Jerney en Jeffrey. De foto is genomen met carnaval en laat het gezelschap van Gerben zien. Op deze foto staan ook Jeffrey en Jerney afgebeeld, wat dus zou kunnen betekenen dat de twee nog steeds samen zijn.

Heeft Gerben de uitslag verklapt?

Natuurlijk hoeft dit niet direct te bewijzen dat Jerney en Jeffrey bij elkaar zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de twee goede vrienden zijn gebleven, maar die kans schatten we klein. Wij gaan ervan uit dat de twee de juiste match bij elkaar hebben gevonden en dat de twee nog steeds gelukkig zijn in de liefde. Gerben heeft hoe dan ook verklapt dat de twee elkaar nog steeds zien.

Ook de kijkers van MAFS hebben veel vertrouwen in het koppel. Op X reageren de kijkers als volgt:

Hieronder zie je de foto van Gerben. Zou je samen gaan carnavallen als je niet bij elkaar bent? Carnaval zou voor vrijgezellen normaal gesproken ideaal geschikt zijn om wat rond te scharrelen.

Meer van dit: