HomeGekkiesStelletje kan niet wachten tot ze thuis zijn en gaan er gewoon...

Stelletje kan niet wachten tot ze thuis zijn en gaan er gewoon voor

Als je vrijgezel bent dan heb je een grote kans om wat te scoren met carnaval. Op de één of andere manier is het tijdens dat feest nét effe wat makkelijker dan normaal. Maar als je dan eindelijk hebt kunnen scoren, wat dan?

Carnavals scharreltjes

Tijdens carnaval is het hartstikke normaal om een beetje te scharrelen. Hele dorpen en steden lopen uit en de kans is groot dat er iemand bij zit die ook wel zin heeft in een avontuurtje.

Dat zijn natuurlijk wel dingen om te doen als je vrijgezel bent, en dus niemand kunt kwetsen. Vrijwel alle relaties gaan er aan onderdoor als één van de twee overspel pleegt. Afijn, dat is niet waar dit artikel over gaat. Dit artikel gaat over een stelletje dat elkaar fantastisch leuk lijkt te vinden. Zo leuk zelfs, dat ze behoefte hebben aan fysiek contact.

In het openbaar

Fysiek contact kan in verschillende manieren. Van een beetje tongworstelen naar vol gas van bil gaan. Tongworstelen kun je nog wel in het openbaar doen, maar meer dan dat is niet zo handig.

Hoewel het natuurlijk spannend kan zijn in het openbaar, moet je er wel rekening mee houden dat je tegenwoordig aan alle kanten in de gaten gehouden kunt worden.

Doe maar iets geks op straat en je eindigt op het internet. Dan word je voor je het weet al weggezet als Internetgekkie bijvoorbeeld.

Dit stelletje besloot aan alle gevolgen het spreekwoordelijke schijt te hebben, en ging er gewoon voor. Midden op straat wordt er een vieze vinger gehaald, en het lijkt ze niet te kunnen boeien dat mensen er bij mee kunnen genieten.

Ze staan lekker hun ding te doen tot er een jongen langsloopt en ze wat toefluistert. Wellicht hebben ze daarna een wat rustiger plekje kunnen vinden.

Omdat we dit soort beelden niet op onze website mogen zetten, hebben we het in ons WhatsApp kanaal gezet. Je kunt het filmpje zien als je op deze link óf op het plaatje klikt.

Update: Filmpje blijkt te zijn gemaakt tijdens oktoberfest in Antwerpen… Verklaart wel meteen waarom iedereen hetzelfde gekleed is… lol

Meer van dit: