HomeWTF?!Vlucht keert om na zware diarree van passagier: 'Alles zat onder'

Vlucht keert om na zware diarree van passagier: ‘Alles zat onder’

Een vlucht keerde na twee uur vliegen om na zware diarree van een passagier. Het ging om een vlucht uit Atlanta, Amerika die onderweg was naar Barcelona. Een passagier kreeg last van zware diarree, waarna het hele vliegtuig onder de poep zou hebben gezeten. Het liep zelfs over het gangpad.

Vlucht keert om

Het is best bijzonder dat een vlucht omkeer maakt. Ze doen het meestal alleen als er echt grote problemen zijn die een gevaar vormen. In dit geval werd de bende door de piloot aangemerkt als biologisch gevaar. Uit een audio opname bleek dat hij had gezegd: “Een passagier heeft diarree en alles zit onder”.

Om die reden keerde het vliegtuig dus om en vloog twee uur terug naar Atlanta. Daar heeft het vliegtuig vervolgens ruim 8 uur aan de grond gestaan voor een grondige schoonmaakbeurt. Toen het vliegtuig schoon was, mocht het vliegtuig weer vertrekken. Het hele nieuwsitem met de melding van de piloot is in de Youtube video hieronder te zien. Ook zijn er beelden gemaakt vanuit het vliegtuig, die staan onderaan het artikel.

Beelden op twitter

Als er tegenwoordig iets bijzonders gebeurt dan weet je van te voren al zeker dat iemand het besluit te filmen. Het was dan ook geen wonder dat er al gauw een hoop filmpjes van de binnenkant van het vliegtuig op Twitter verschenen. De beelden gaan op dit moment compleet viraal. Beelden van stront gaan trouwens vaker viraal, hoe zou dat komen?

Het is tamelijk ranzig om te zien, en je kunt je alleen maar voorstellen wat voor ellende de passagiers mee hebben moeten maken in die twee uur dat het vliegtuig terugvloog. Hoewel de schuldige hier natuurlijk vrij weinig aan kan doen, is het toch niet netjes om je bolus op een plek neer te kwakken waar die niet voor bedoeld is. Zo zagen we ook al eens deze smeerpijp die een bolus bij de kassa van de Albert Heijn neerlegde

Meer van dit: