HomeHumorStelletje gaat van bil in de lift, maar hebben niet door dat...

Stelletje gaat van bil in de lift, maar hebben niet door dat buurvrouw op knop gedrukt heeft

Stelletje gaat van bil in de lift, maar hebben niet door dat buurvrouw op knop gedrukt heeft. Het levert hilarische beelden op en ze staan dan ook behoorlijk voor paal als de deur opengaat. De buurvrouw kijkt ze even aan en lijkt dan te beseffen wat er gebeurde. Het stelletje staat schaapachtig te lachen.

Van bil gaan

Van bil gaan is de normaalste zaak van de wereld maar veel mensen kiezen vaak gewoon voor de slaapkamer. Sommige mensen hebben iets meer spanning nodig en zoeken dan een openbaar plekje op.

Een lift is in principe best wel spannend, want je kunt ieder moment betrapt worden. Het voordeel van een lift is dat die eerst in beweging komt als iemand hem wil gebruiken. Hierdoor heb je de tijd om een kleine pauze in te lassen. Áls degenen die op de knop drukt niet op dezelfde verdieping staat dan tenminste.

Schaapachtig lachen

Het stelletje uit het filmpje vond het nodig om de spanning op te voeren en besloot van bil te gaan in de lift. Ze lijken alleen niet door te hebben dat er een buurvrouw in de buurt is. Die buurvrouw drukt nietsvermoedend op het knopje en treft het stel in moment suprême aan.

Geschrokken springen ze uit elkaar en gaan vervolgens de buurvrouw schaapachtig aan zitten kijken. De buurvrouw lijkt het een beetje sukkelig te vinden, en gelukkig gaat de deur dan weer snel dicht. Omdat we dit type filmpjes niet op deze website kunnen zetten, kun je op het plaatje hieronder klikken om bij de tweet met het filmpje te komen.

Meer van dit: