HomeHumorStelletje wordt betrapt op de wc in het vliegtuig terwijl iedereen meekijkt

Stelletje wordt betrapt op de wc in het vliegtuig terwijl iedereen meekijkt

Een stelletje is betrapt op de wc in het vliegtuig. Ze besloten om een kleine wip te maken, maar al gauw werd hun onderonsje verstoord. De passagiers in het vliegtuig hadden het door en vroegen de steward of hij er wat aan kon doen. Die besloot de deur open te maken.

Wippen in het vliegtuig

Heel veel mensen hebben het op hun bucketlist om een keertje te wippen in het vliegtuig. Als je het voor elkaar hebt gekregen dan mag je jezelf lid noemen van de zogenaamde ‘mile high club’. Een club van mensen die het op grote hoogte gedaan heeft. Dit stelletje dat tijdens een Easyjet vlucht aan boord zat, wilde dat ook wel eens proberen.

Lid worden van de ‘mile high club’ gaat niet zonder risico’s. Het hele vliegtuig is er namelijk van op de hoogte als er iemand op de wc zit. Als er dan iemand bij kruipt, is dat op zijn minst opvallend te noemen. De passagiers achter in het vliegtuig hadden dan ook al gauw door dat er iets gaande was achter hen op de wc.

Stelletje wordt betrapt in het vliegtuig

Op het moment dat de passagiers de steward erbij roepen, besluit hij een paar keer te kloppen. Als daar niet op gereageerd wordt, kiest hij ervoor om de deur maar gewoon open te maken. Inmiddels is het hele vliegtuig op de hoogte wat er zich afspeelt in de wc, dus iedereen kijkt gespannen toe. Als de steward de deur onder luid gejuich open maakt, kijken we recht in de ogen van een geschrokken gozer. Hij trekt de deur zo snel mogelijk weer dicht.

Het hele vliegtuig ligt in een deuk om wat ze net gezien hebben. Ook de steward kon zijn ogen niet geloven dat ze gewoon nog met elkaar bezig waren. Een passagier zette het filmpje op Twitter en dat werd al gauw miljoenen keren bekeken. Zeg nou zelf, dit filmpje is samen met deze wel één van de allerleukste die we dit jaar voorbij hebben zien komen! Je moet even op de foto hieronder klikken om de video te zien, de beelden zijn namelijk een tikkeltje spannend te spannend voor deze pagina.

Meer van dit: