HomeShowgekkiesFans kunnen het maar over één ding hebben in dit filmpje van...

Fans kunnen het maar over één ding hebben in dit filmpje van Bas Smit

Bas Smit heeft samen met zijn grote vriend Rev een hilarisch filmpje gemaakt voor het goede doel. Het betreft een dansfilmpje waarin Rev in een kort roze jurkje wat danspasjes doet naast een rijdende auto. Rev laat zien dat hij flink wat moves heeft maar de mensen zijn toch echt heel erg afgeleid door 1 ding.

Goede doel

Bas Smit staat erom bekend dat hij ludieke acties bedenkt om geld op te halen voor het goede doel. Eerder ‘verkocht’ hij de broedmachines van zijn schildpadden voor een astronomisch bedrag en een andere keer haalde hij bijna een ton op met die challenge met die ranzige rotte vis die ze dan moesten vreten.

Daarnaast is hij de laatste tijd populair omdat hij samen met zijn maatje Rev de meest bijzondere dansjes doet. Nu had hij een filmpje gevonden waarin een gozer een dansje doet op hoge hakken in een strak jurkje. Het leek Bas wel wat om dit Rev te zien doen en Rev wilde het wel doen als er 10.000 euro voor het goede doel werd opgehaald. Zo gezegd zo gedaan want inmiddels staat de teller ver boven de 20.000 euro.

Opvallend

De reacties zijn zoals gewoonlijk alleen maar positief. Niet alleen de danspasjes en de actie van Rev krijgen complimenten maar er is nog iets wat heel veel benoemd wordt. Als je goed kijkt valt er namelijk nog iets bijzonders op aan de video. Je moet er wel heel goed voor kijken want het is moeilijk te zien maar Rev lijkt niet achteraan te hebben gestaan bij het uitdelen van de pipi’s.

Honderden reacties stroomde binnen over Rev zijn tuinslang en ook die reacties rekenen op veel bijval. Vooral vrouwen zijn compleet afgeleid over wat Rev onder z’n jurkje verstopt. Ook zijn er mannen die direct een minderwaardigheidscomplex op lopen. Gelukkig mogen mannen anno 2023 nog wél op deze manier becommentarieerd worden, anders was de wereld te klein geweest.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bas Smit (@bassmit)

Meer van dit: