HomeWTF?!Luc en Bruce hebben hun balzak vergroot met olie: "Ik kan nu...

Luc en Bruce hebben hun balzak vergroot met olie: “Ik kan nu niet meer zitten”

Luc en Bruce hebben hun balzak vergroot en daar hebben ze nu enigszins spijt van. In een item op NPO3 vertellen ze hoe ze het hebben gedaan en laten ze de boel zelfs zien. Ze zouden het anderen niet aanraden, maar zijn er vaak wel nog blij mee.

Balzak vergroten

Alles is tegenwoordig te vergroten, maar je hoort niet vaak dat het mannen zijn die hun balzak in het vizier hebben. Sommige mannen worden nou eenmaal geboren met een minipipi en daar moet je dan maar mee dealen, toch?

Niets blijk minder waar. Sommige kerels spuiten zichzelf namelijk vol met olie, die dan de boel groter moet zien te maken. Dat gaat vaak goed, maar kan ook behoorlijk fout gaan. De zak zwelt enorm op en het geslachtsdeel wordt er ook niet knapper op.

Gevaarlijk

Het is zelfs gevaarlijk en je zou kunnen zeggen dat je je leven ermee op het spel zet om zulke dingen te doen. We zullen in dit artikel dan ook niet uitleggen hoe je dit soort ongein moet uithalen.

Leg je er gewoon bij neer dat sommige mensen zijn geboren met het geluk over een enorme slurf te beschikken zoals deze gast. Denk ook niet dat je daar heel blij mee moet zijn als man zijnde, toch? Het item van de NPO is hieronder te zien. Gaat wel een tikkie ver dus zou het niet op je werk gaan zitten kijken.

Meer van dit: