HomeWTF?!Joe heeft een 'knoepert' van bijna 30 centimeter: "Ze noemen me Torpedo...

Joe heeft een ‘knoepert’ van bijna 30 centimeter: “Ze noemen me Torpedo Joe”

De meeste mannen vinden het geweldig om een grote slurf te hebben. Ook als ze het niet hebben, dan doen ze er wel stoer over. De mannen met de kleinste slurf doen vaak het stoerst over hun lengte, maar wat als je echt een enorm exemplaar hebt?

Joe heeft een enorm exemplaar

Joe is een man die een enorm exemplaar in zijn broek heeft hangen. Waar de meeste mannen alleen maar kunnen dromen van 20cm, heeft Joe meer dan 24 cm in zijn broek hangen. Dat maakt hem behoorlijk lang, maar hij is ook nog eens 18 centimeter in dikte.

Hij staat daarom in zijn omgeving ook bekend als ‘de man met de enorme torpedo’. Dit brengt niet alleen voordelen met zich mee, maar ook een aantal flinke nadelen. Niet elke vrouw staat namelijk te springen om de lakens te delen met ‘Torpedo Joe’. Sommige vrouwen zijn namelijk bang dat wippen met hem, ongelofelijk veel pijn zou doen.

Toch zijn er ook voldoende vrouwen die juist wel deze ervaring willen meemaken. Je krijgt namelijk niet elke dag de kans om met een genotsknots van dit formaat te wippen.

Joe maakt een sample van zijn torpedo

Joe is niet alleen de man met een enorme torpedo, maar is ook een kunstenaar. Daarom heeft hij besloten om van zijn eigen lichaamsdeel een kunstwerk te maken.

Voor de camera laat hij namelijk zien hoe hij van zijn slurf een clone gaat maken. Hij steekt daarom zijn pipo in een goedje, waardoor er een mold ontstaat. Deze mold vult hij met siliconen, waardoor hij zijn enorme torpedo in ware grootte kan nabootsen.

Cadeau geven

Wat hij met zijn siliconen exemplaar gaat doen? “Misschien geef ik hem wel aan iemand voor zijn of haar verjaardag.” Beetje awkward is het natuurlijk wel om je siliconen slurf aan iemand te geven.

Heb je nou niet zo ver vooraan de rij gestaan bij het uitdelen, dan kan je dit artikel wel eens doornemen. Je kunt de kennis maar hebben hè!

Als je benieuwd bent naar de torpedo van Joe, dan krijg je in het filmpje hieronder een goede indruk ervan. Voor het filmpje geld wel een leeftijdsbeperking dus je moet er echt even op tikken om er op YouTube bij uit  te komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Channel 4 (@channel4)

Meer van dit: