HomeTelevisieLLDL deelnemer Arie geeft toe: "Ik heb een minipipi maar ik ben...

LLDL deelnemer Arie geeft toe: “Ik heb een minipipi maar ik ben een kei in likken”

Stel je voor dat je vader of moeder meedoet aan Lang leve de Liefde. Dat kan natuurlijk leuk zijn als je diegene een kans op de liefde gunt. Toch kan het ook zorgen voor nogal wat ongemakkelijke momenten. Vooral als ze ook nog over seks gaan praten op Nationale televisie. Sommige dingen wil je gewoon niet weten als mensen eenmaal op middelbare leeftijd zijn.

De date van Arie

De eerste kennismaking tussen Arie en zijn date verloopt goed. Ze hebben samen dezelfde humor en leuke gesprekken. Geen vuiltje aan de lucht dus.

De uren vliegen voorbij, totdat ze beide besluiten om te starten met het beruchte kaartenspel. De eerste vragen zijn nog erg simpel met vragen als: “Hoe belangrijk vind je humor in een relatie?” De dame vertelt al snel dat ze voldoende humor heeft en dat ze allerlei soorten humor heeft. “Ik heb van die hele rare uitspraken, maar daar moet je niet op letten hoor, daar kan ik echt niks aan doen.” Het duurt dan ook niet lang voor ze de vraag stelt: “Hoe is het met het seksleven, lukt dat nog?”

“Ik ben klein geschapen”

Nadat de dame de vraag stelt liggen ze beide volledig in een deuk. Dan vertelt Arie direct: “Ik zal je eerlijk zeggen, ik ben klein geschapen, maar ik kan likken als Lassie”.

De dame komt niet meer bij van het lachen en kan geen woorden meer uitbrengen. Arie reageert daarop gevat: “Dat waardeer ik dan”.

Of het nu nog wat kan worden voor de twee is maar de vraag. De dame weet namelijk niet of Arie een grapje maakt, totdat ze werkelijk besluit om met hem te wippen. Heeft hij zijn eigen ruiten ingegooid of vind ze het wel een voordeel dat Arie kan ‘likken als Lassie’.

Meer van dit: