HomeWTF?!Foto's: Gozer moet met tandenborstel in zijn pipi naar eerste hulp: "Gleed...

Foto’s: Gozer moet met tandenborstel in zijn pipi naar eerste hulp: “Gleed uit in de douche”

Wat doe je als je als man zijnde zin hebt in een stout avontuur, maar geen leuke dame in de buurt hebt om het mee te delen? Inderdaad, dan is het tijd om die polsjes weer even los te gooien. Helemaal niet spannend natuurlijk, maar mannen hebben vaak geen nachtkastje vol speeltjes. Als je het dan toch een tikkeltje spannender wil maken, pak je gewoon een huis-tuin-en-keuken oplossing… toch?

Tandenborstel in je worst

Een man van 43 kwam in de bovenstaande situatie terecht, Hij was niet vies van een beetje experimenteren, waardoor hij wat probeerde met een tandenborstel. Nu zou je denken dat de borstel via de achteruitgang naar binnen ging, maar het is nog veel erger. Hij besloot namelijk om de tandenborstel in zijn plasbuis te steken.

We krijgen al pijn bij de gedachten, maar hij genoot er zelf zo erg van dat hij steeds harder begon te porren met de tandenborstel. Uiteindelijk brak de borstel af, waardoor hij met een halve tandenborstel in zijn stokkie achterbleef. Zuur…

Naar het ziekenhuis

In het begin hoopte hij nog dat hij het er zelf uit kon krijgen, maar wat hij ook probeerde, hij kreeg hem er niet uit. Niet gek, want de tandenborstel zat volledig in zijn pipi toen de tandenborstel afbrak.

Uiteindelijk besloot de gozer om na 12 uur naar de dokter te gaan. Bij de dokter aangekomen moet je natuurlijk vertellen wat er nou precies gebeurd is. Uiteraard loop je er dan niet mee te koop dat je flink aan het rauzen bent geweest.

Uitgegleden

Het eerste excuus van de man was dan ook dat hij was uitgegleden in de douche. Toen de dokter daar een beetje bedenkelijk bij keek, kwam al gauw de aap uit de mouw en vertelde hij wat hij uitgespookt had.

De dokter besloot hem direct te opereren, waarna hij een operatie kreeg van maar liefst twee uur. Nu blijkt dus dat deze operatie ook nog een naam heeft: “aubergine deformiteit”.

Mocht je dus zelf ooit dit probleem hebben, dan weet je direct welke term je bij de dokter kunt gebruiken. We hopen echter dat je goed nadenkt en dat je uitkijkt met de dingen die je ergens in steekt. Zo hebben we ook wel eens een verhaal gehoord over een hamster in iemands kont.

Meer van dit: