HomeWTF?!Bobbi doet een dansje maar vergeet het schoenenrekje

Bobbi doet een dansje maar vergeet het schoenenrekje

Een dame is over de hele wereld viraal gegaan omdat ze tijdens een dansje een fout maakte. Ze zakte naar beneden om de zogenaamde ‘slut-drop’ move uit te voeren, maar had daar al gauw spijt van. Het is dan wel een wat ouder filmpje, maar dat maakt het niet minder geinig.

Ouder filmpje

Het filmpje is al een paar jaar oud, maar gaat op dit moment weer viraal. De dame, Bobbi Lee Brown, komt uit Engeland. Ze was samen met haar vriendin wat aan het dansen en geinen, maar kreeg daar al heel gauw spijt van. Ze zakte voor de grap naar de grond, maar was even vergeten dat daar een schoenenrekje stond.

Op het schoenenrekje zat iets van een pin. Op de één of andere manier heeft ze de pech om precies op die pin te zakken. Heel veel bescherming zal ze daar niet hebben gehad aan het korte rokje te zien, en dat bleek ook. Ze kon namelijk meteen naar het ziekenhuis om een aantal hechtingen in haar bips te laten zetten.

Zeer pijnlijke ervaring

Haar ongelukje was toevallig gefilmd en dat plaatste ze vervolgens zelf op X (Twitter). Bij de caption zette ze: “Dus ik eindigde met een paal in mijn achterste op zaterdagavond en moest drie hechtingen laten zetten op mijn achterste en kreeg een tetanusprik. Hoe was jouw weekend?”

Uiteindelijk is deze bikkel naar eigen zeggen nog wel op stap gegaan. Of de spijl ook echt IN haar kont schoot, kunnen we niet met zekerheid zeggen. We hopen in ieder geval dat het een soort schampschot was voor haar, maar het lijkt er helaas niet op. De beelden kun je hieronder zien.

Meer van dit: