HomeHumorLele Pons probeert Paris Hilton het tietentrucje te leren: "Bijna..."

Lele Pons probeert Paris Hilton het tietentrucje te leren: “Bijna…”

Het tietentrucje is een bekende truc om de show te stelen. Voor dames met pluspunten die groter zijn dan gemiddeld dan… Lele Pons is zo’n geluksvogel en laat zien hoe het werkt. Paris Hilton stond verder achteraan in de rij bij het uitdelen dus heeft er wat moeite mee.

Lele Pons

De mensen die niet weten wie Lele Pons is, hoeven zich niet te schamen. Hoewel de influencer meer dan 20 miljoen volgers heeft, is ze vooral bekend in (zuid-)Amerika. Ze werd bekend via social media platform Vine en later brak ze door op Youtube.

Momenteel is ze niet alleen influencer meer maar ook zangeres, presentatrice en actrice. Een bezig bijtje dus! Door haar enorme volgersaantallen is ze interessant voor andere wereldberoemde figuren. Paris Hilton is zo’n dametje dat graag wat extra aandacht krijgt en besluit dus samen met Lele een filmpje op te nemen. Onderwerp van het filmpje; Het tietentrucje.

Tietentrucje

Het tietentrucje is niets meer als het stuiteren met de borsten. Als je er de vorm voor hebt dan is het een makkie maar als ze wat kleiner zijn dan blijven ze wat ‘strakker’ zitten. Gelukkig is Paris wel geboren met een gevoel voor humor want ze laat in de reacties nog weten: “Ik heb het geprobeerd”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lele Pons (@lelepons)

Meer van dit: