HomeWTF?!Gozer gaat douchen met IKEA-krukje, maar komt er in vast te zitten

Gozer gaat douchen met IKEA-krukje, maar komt er in vast te zitten

Voor sommige mensen gaat er niets boven het nemen van een heerlijke douche. Lekker lang onder het warme en stromende water staan en de dag overdenken. Toch kan dat staan ook wel vermoeiend worden en hebben sommige mensen een krukje onder de douche. Zo ook deze gozer.

Douchekruk

Een douchekruk kan best wel relaxed zijn als je geen bad hebt en langer wil douchen. Het zit toch net wat lekkerder dan in de douchebak. Als je een speciale douchekruk zoekt, zijn die dingen nog best wel duur.

Deze gozer, Claus, had bedacht dat het wel goedkoper kon. Hij besloot om een simpel en goedkoop krukje bij de IKEA aan te schaffen en het in de douche te zetten. Na een tijdje lekker douchen, kwam hij er achter dat hij vast zat in het krukje. Zijn linker teelbal was door één van de gaten heen gezakt en die kreeg hij er niet meer uit.

Pure paniek

In eerste instantie was hij nog niet echt in paniek. Hij probeerde zijn teelbal te bevrijden met wat zeep maar merkte al gauw dat het warme water op begon te raken. De mannen weten nu al wat er gaat gebeuren maar voor de vrouwen zal ik het even duidelijk maken. De balzak van een man krimpt als het koud wordt. De zak trekt zich als het ware samen om de balletjes lekker warm te houden.

Met een losse zak zit er nog wel wat speling in maar toen de zak zich samentrok, was die speling gauw weg. Zijn bal zat door de koude douche als het ware tegen het krukje aangetrokken.

Je kunt je wel voorstellen wat voor pure paniek er toen bij Claus uitbrak. Uiteindelijk kon hij zichzelf bevrijden met een haarföhn en wat crèmespoeling. Hij besloot wel om zijn verhaal aan de IKEA te vertellen om anderen te waarschuwen.

In een facebook post op de Noorse IKEA pagina plaatste Claus zijn verhaal. De Noorse social media afdeling van IKEA had een gevat antwoord terug op zijn avontuur. Zij gaven aan dat hij de stoel maar gauw uit de douche moet halen óf dat hij voortaan met een zwembroek aan moest douchen. Het zou je maar gebeuren dat je écht vast komt te zitten.

Meer van dit: