HomeHumorGozer komt vast te zitten in glijbaan en raakt in pure paniek

Gozer komt vast te zitten in glijbaan en raakt in pure paniek

Het is niet de eerste die het overkomt maar wel degene die dat het best gefilmd heeft. Een gozer uit Maleisië kwam vast te zitten in een glijbaan en dacht heel eventjes dat het einde verhaal was voor hem. Gelukkig wordt hij al gauw geholpen door één van de badmeesters.

Vastzitten

Voor sommige mensen is het de allergrootste angst om vast te zitten in een kleine afgesloten ruimte. Dit gevoel van angst heet claustrofobie en mensen die dit herkennen stappen vaak überhaupt niet in een glijbaan. Toch zijn er wel mensen die het gewoon doen en in 99% van de gevallen gaat dit altijd goed.

Behalve dus bij deze Maleisische gozer. Hij heeft niet voldoende snelheid en glijdt dan terug het dal in. Hij lijkt het eerst niet helemaal te beseffen maar als het besef er dan is, is de paniek van zijn gezicht te lezen. Gelukkig weet hij al gauw een luikje te vinden, waar hij opgelucht in het blije gezicht van een badmeester kijkt.

@jamii.talib

1st dengan last la aku main benda alah ni ! sangkut mad 😂 TRAUMATIZE 😂 #escapepark #outdooractivities #escapeparkpenang #superlooperescapepark

♬ original sound – Jami R one – Jami R one

Meer van dit: