HomeHumorDe beste lifehack voor ouders om hun kindje te douchen

De beste lifehack voor ouders om hun kindje te douchen

Het kan best wel lastig voor ouders zijn om een baby in bad te doen. De stront zit soms tot in hun nek en het is ook niet altijd zo dat ze lekker meewerken. Deze ouders hebben daar iets heel slims op bedacht, al zeggen ze het zelf. Het filmpje werd inmiddels 35 miljoen keer op Tiktok bekeken.

Lifehacks

Lifehacks zijn als de magische trucs van het dagelijks leven. Ze helpen je om slimme en creatieve manieren te vinden om problemen op te lossen en het leven een stukje makkelijker te maken. Het zijn kleine trucjes die grote impact kunnen hebben. Ze kunnen je tijd en vooral moeite besparen.

Vooral met kinderen is het besparen van tijd en moeite een prettig gegeven. Geen wonder dus dat deze lifehack als een raket over de ‘for you page’ van Tiktok is geknald. Met 35 miljoen views kun je je voorstellen dat er ook een ontelbare hoeveelheid mensen met een mening zijn. Als we een blik in de reacties werpen zien we dat mensen heel enthousiast zijn.

Douchen

Toegegeven, deze lifehack werkt alleen als je een gigantische (inloop)douche hebt. Heb je dat? Dan is het verder heel simpel. Zet het kind in de kinderstoel onder de douche en klaar is kees. Ze zijn zelf onhandig genoeg om van top tot teen gewassen te worden door de waterstraal van de douche.

Als je slim genoeg bent om een kind te maken dan ben je ook wel slim genoeg om te weten dat je het wel in de gaten moet houden. Niet ieder kind vindt dit even leuk maar het kindje op het filmpje heeft de beste tijd van zijn/haar korte leventje. Genieten toch?

@sarahflynn07

Lazy mom hack 187. #babyshower #momhacks #babysensory #blw #blwmess

♬ Cute and Playful – Nigel Wears

Meer van dit: