HomeGekkiesDame klaagt ouders aan omdat ze haar gemaakt hebben zonder haar toestemming

Dame klaagt ouders aan omdat ze haar gemaakt hebben zonder haar toestemming

We worden allemaal geboren zonder dat we van tevoren toestemming hebben gegeven. Er is natuurlijk ook niet echt een mogelijkheid om toestemming te vragen of een baby wel echt geboren wil worden. 

Je kunt natuurlijk wel naar een waarzegster op de kermis gaan om voor het wippen toestemming te vragen aan alle bovennatuurlijke krachten, maar die tien euro kun je beter besparen voor een pot bier op de kermis.

Kass Theaz

Op TikTok is weer eens een bijzondere verschijning opgedoken. Het gaat om Kass Theaz, een vrouw die haar ouders onlangs heeft aangeklaagd. Toen ze eenmaal door had dat ze moest werken voor haar geld, vond ze dit zeker niet eerlijk. Haar ouders hadden voor haar geboorte gekozen, dus waarom moet zij nu ineens gaan werken?

Ze is het er niet mee eens dat ze geboren is. “Ik heb er niet om gevraagd om geboren te worden. Niemand heeft mij toestemming gevraagd en ik ben geforceerd op deze wereld gezet.”

Een rechtszaak

Ze heeft daarom een rechtszaak aangespannen tegen haar ouders. Ze wil dat haar ouders voor haar levensonderhoud zorgen. Dit is namelijk wel het minste waar ze recht op heeft na haar ongevraagde geboorte.

“Mijn ouders hebben niet geprobeerd om contact met me op te nemen voordat ik geboren was. Hierdoor wisten ze niet eens of ik wel geboren wilde worden. Daarom heb ik ze nu aangeklaagd.”

Wat blijkt nu, de dame heeft zelf ook kinderen. In haar verweer vertelt ze: “Ze zijn geadopteerd, dus dit is niet met elkaar te vergelijken.”

@isatandstared

Replying to @JCNCLP

♬ original sound – Kass Theaz

Meer van dit: