HomeGekkiesDeze twee zijn dolverliefd, maar: "Rebekka gaat vreemd met een geest en...

Deze twee zijn dolverliefd, maar: “Rebekka gaat vreemd met een geest en ik moet toekijken”

Je hebt mensen die in de geestenwereld geloven en je hebt mensen die het totale onzin vinden. Ook als je niet in geesten gelooft, dan heb je vaak geen moeite met mensen die er wel in geloven. Toch wordt dit geheel anders als mensen helemaal doorslaan in hun geloof in de geestenwereld.

Katharyn en Rebekka

Het begon allemaal toen Rebekka op straat liep. Ze werd aangesproken door een geest met de naam Rupert. Rupert vroeg of hij haar naar huis mocht begeleiden.

Rebekka liep namelijk in haart eentje op straat en dat vond geest Rupert maar niks. Als een ware beschermengel bracht hij haar naar huis. Rebekka was direct onder de indruk van zijn verschijning en karakter. Ze ging daarom naar een aantal hypnotiseurs, om te bekijken waar de band tussen haar en Rupert vandaan kwam.

Bekend gemaakt

Rebekka kwam er al snel achter dat zij en Rupert in de jaren 1700 getrouwd waren met elkaar. Ze besloten daarom om nu hun relatie voort te zetten. Ondanks dat ze elkaar niet kunnen aanraken, is de band tussen beide zeer intens. Rebekka was zo trots op haar relatie dat ze dit in geuren en kleuren bekend heeft gemaakt op TikTok.

Katharyn zag dit voorbij komen en stuurde gelijk een berichtje. De twee spraken met elkaar af en inmiddels zijn ook deze twee smoorverliefd op elkaar.

Vreemdgaan met een geest

Wat vindt Rupert ervan dat Rebekka nu ook een relatie heeft met Katharyn? Ze besluiten om hem dit direct te vragen met een ‘geestenportofoon’. Rupert is een man van weinig woorden en vertelt: “i’m fine.” Inmiddels hebben Katharyn en Rupert elkaar geaccepteerd, waardoor beide geen jaloezie of afgunst hebben naar elkaar.

Of Rupert meekijkt als Rebekka en Katharyn aan het scharen zijn, dat is maar de vraag. Meedoen is namelijk een beetje lastig voor de beste man.

Meer van dit: