HomeTelevisieFirst Dates deelneemster gaat van bil met geesten en legt uit hoe...

First Dates deelneemster gaat van bil met geesten en legt uit hoe dat voelt

Bij First dates hebben ze weer eens een pareltje te pakken. Soms vraag je jezelf af hoe ze toch steeds aan deze mensen komen voor hun programma. Elke week is er namelijk wel weer een deelnemer bij die in opspraak raakt om zijn of haar vreemde gedrag. Deze week was het weer raak en maken we kennis met geestenfluisteraar Nina. 

Nina heeft het iets te leuk met geesten

Met geesten praten, veel mensen zouden het willen. Hoe geweldig zou het zijn als je kon praten met bijvoorbeeld een overleden dierbare. Nina is een dame die kan praten met geesten, maar zij doet dit niet om te praten met overleden dierbare. Ze heeft er namelijk een hele andere reden voor.

Het gesprek tijdens de date slaat al snel om van een simpele vraag, tot een spraakmakend moment. Nina haar date vraagt: “Drink je weleens alcohol?”, waarop Nina reageert: “Ik drink eigenlijk nooit, ik ben gezond! Ik heb toevallig gisteren twee biertjes gedronken en toen werd ik wakker gemaakt door een geest”. 

Er is meer gebeurd dan knuffelen

Haar date staat nergens meer van te kijken tijdens zijn date met Nina. Hij vraagt aan Nina: “Wat had hij voor boodschap aan je?”. Nina deelt maar al te graag haar ervaring en vertelt: “Ik weet het niet, die kwam met mij knuffelen.”

Haar date kan zijn lach bijna niet inhouden en reageert grappend: “Blijft het wel alleen bij knuffelen?”. Het antwoord wat hierna komt, had hij zeker niet aan zien komen.

Nina hervat haar verhaal: “Het bleef niet alleen bij knuffelen, er gebeurde wat meer”. Haar date kan zijn oren niet geloven en drinkt snel een flinke slok van zijn bier.

Voor de camera van First dates vertelt Nina verder over haar avontuur: “Ik heb weleens een ervaring gehad, je voelt wel piemel. De eerste keer toen het gebeurde, schrok ik. Ik heb dus zeker al seks gehad met een geest. Je kan er ook gewoon mee tongzoenen”. 

Of Nina echt zo weinig drinkt als ze beweert trekken wij streng in twijfel want als je zulke praat kunt uitslaan, zal je wel de nodige middeltjes genomen hebben. Bekijk het fragment hieronder.

Meer van dit