HomeShowgekkiesFans van Maan schrikken enorm van haar gezicht: "Je lijkt wel een...

Fans van Maan schrikken enorm van haar gezicht: “Je lijkt wel een crackie!”

Het uiterlijk vanEr gaan al een tijdje geruchten rond over het welzijn van Maan. Deze geruchten werden nog sterker gevoed toen bekend werd dat Maan al haar publieke optredens voor 2024 heeft geannuleerd. Ondanks dat ze geen optredens meer geeft dit jaar, was ze wel aanwezig op de rode loper van de Qmusic Top 40 Awards in Rotterdam Ahoy. 

Maan valt in de prijzen

Haar bezoekje aan de rode loper was zeker niet voor niets. Maan viel namelijk in de prijzen met haar bekende hit ‘stiekem’. Terecht ook, prima nummertje.

Dit nummer heeft ze uitgebracht met de populaire band Goldband, waarvan de leadzanger Karel Gerlachs haar vriendje is. Sinds de start van hun relatie gaan de gekste geruchten rond over Maan. Ze zou aan de ’troep’ zijn geraDus akt en helemaal de weg kwijt zijn. Ook volgens Yvonne Coldeweijer zou het niet helemaal goed zitten bij Maan. Ze heeft namelijk van haar spionnen gehoord dat de pauze van Maan daar mee te maken heeft.

Yvonne zou Yvonne niet zijn als ze ook even navraag deed bij het management van de zangeres. Dat moet ook wel in het kader van hoor en weder hoor maar goed. Volgens haar management is er niets aan de hand en heeft Maan zeker geen last van een verslaving. Wel geeft het management toe dat Maan soms wat middeltjes gebruikt om lekker te ‘ontspannen’. Maar goed… dat doen er wel meer tegenwoordig.

Fans bezorgd

Waar de meeste fans nog voor haar opkwamen, lijkt dit sinds gisteren toch veranderd. Haar volgers en fans zijn zich namelijk rot geschrokken van haar uiterlijk.

Het uiterlijk van maan doet fans wel degelijk vermoeden dat er niet enkel voor een ontspannende manier gebruik van wordt gemaakt. Maans wangetjes zijn helemaal ingevallen en ze kijkt leeg uit haar ogen.

Haar nieuwe stijl is nogal ‘dark’ te noemen, wat zeker geen positief effect heeft op de natuurlijke schoonheid van de zangeres. Ze is behoorlijk veranderd van het enthousiaste meisje dat ooit The Voice of Holland won.

Ondanks alle geruchten is het natuurlijk niet met zekerheid te zeggen of Maan geregeld wat troep gebruikt, en wie zijn wij om daar over te oordelen.

Goldband

De band Goldband, waar haar vriendje Karel lid van is, heeft ook al eens onder vuur gelegen voor snuiven van een lijntje wit poeder tijdens een optreden.

Er werd niet geheimzinnig over gedaan, maar het werd gebruikt voor het oog van het publiek. Fans zijn daarom bezorgd dat Maan meegezogen wordt in een donker web waarbij dit soort middeltjes niet vermeden worden.

Meer van dit