HomeShowgekkiesZangeres Maan heeft er hoop mannelijke fans bij nadat ze bijna naakt...

Zangeres Maan heeft er hoop mannelijke fans bij nadat ze bijna naakt verschijnt in nieuwe clip

Er is een tijdje nogal veel gedoe rondom zangeres Maan. De zangeres bleek namelijk verslaafd aan het witte poeder en haar relatie met Karel Gerbrands loopt blijkbaar ook niet helemaal lekker. Alsof dat nog niet voldoende was, ging ook haar nieuwe single niet zo viraal als ze zelf gehoopt had. 

Nieuwe single

Als je dan al moet inleveren op media-aandacht, dan moet je natuurlijk nieuwe truckjes uit de doos halen om weer in de smaak te vallen bij het publiek.

Nou weet Maan donders goed dat ze een mooie verschijning is. Ze heeft genoeg mannelijke fans en ze krijgt voortdurend complimentjes op haar socials. Nu heeft ze dus een nieuw trucje bedacht om nog meer mannelijke fans enthousiast te maken. Op 7 juni komt namelijk haar nieuwe nummer ‘rondje van de zaak’ uit en daar laat ze zichzelf van een hele bijzondere kant zien. Nou ja, bijzonder, vooral heel erg bloot.

Maan geeft zich bloot

In haar nieuwe single is Maan te zien in een wel heel erg bloot pakje. Ze ligt namelijk in weinig verhullende kleding onder de zonnebank.

We zien heel weinig van de clip en we horen nog minder van de muziek, maar we zien wel heel erg veel bloot.

De mannen op haar Instagram zijn daarom weer direct enthousiast. De muziek is namelijk een bijzaak als je de prachtige verschijning van Maan ziet. Nu maar hopen dat de single een stuk beter aanslaat dan haar single ‘Paranoia’. Deze is namelijk nu al in de vergetelheid geraakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Meer van dit: