HomeWTF?!Dame wil tijdens vlucht eruit omdat ze denkt dat er aliens aan...

Dame wil tijdens vlucht eruit omdat ze denkt dat er aliens aan boord zijn

Het vakantieseizoen komt er weer aan en dat betekent dat veel van ons weer een plekje in het vliegtuig hebben bemachtigd. Vaak zijn de vluchten enorm saai en ligt het halve vliegtuig met hun mond open de uren weg te slapen.

Toch zijn er soms ook mensen of situaties die de vluchten een stuk spannender kunnen maken. Zo hadden we afgelopen week de horrorturbulentie, maar kan het ook zijn dat iemand de show steelt in het vliegtuig.

Vrouw in paniek

Stel je voor: Je bent lekker rustig aan het genieten van je vlucht en ineens komt er een hysterische vrouw door het gangpad gelopen, die zo snel mogelijk het vliegtuig wil verlaten. Normaal gesproken zou je haar zo snel mogelijk uit willen laten stappen, maar middenin de vlucht is dat een beetje lastig natuurlijk.

Op social media is een video opgedoken van een vrouw die nogal in paniek is in het vliegtuig. Aan de geluiden van het vliegtuig te horen, is het vliegtuig al in de lucht.

De dame wil zo snel mogelijk het vliegtuig verlaten omdat ze ervan overtuigd is dat een andere passagier ‘not real’ is.

“Die gozer is niet echt”

“Luister, er is een reden waarom ik wil vertrekken. Je kunt het geloven of niet, maar ik zweer je, die gast daar is niet echt. Je kunt hier blijven zitten en met hem sterven, maar ik ga dat niet doen”

Duidelijke taal van de dame dus. Helaas kunnen we de man achterin niet zien. We hadden namelijk wel willen zien wat deze man nou zo bijzonder maakte. Toch adviseren we de dame één ding: Neem geen snoepjes voor volwassenen voordat je gaat vliegen!

Meer van dit: