HomeWTF?!Stelletje gaat van bil in in vliegtuig, maar worden op heterdaad betrapt

Stelletje gaat van bil in in vliegtuig, maar worden op heterdaad betrapt

Het vakantieseizoen komt er weer aan en steeds meer mensen kiezen voor hun vliegvakantie. Niet alleen omdat het een stuk sneller en makkelijk is, maar ook omdat ze stiekem een fantasie hebben die van de bucketlist gehaald moeten worden. We hebben het natuurlijk over het horen bij de ‘Mile high club’

Van bil in een vliegtuig

De Mile high club is een speciaal clubje waar je bij hoort als je hebt gewipt in een vliegtuig. Er zijn veel mensen met de wens, maar het uitvoeren blijft toch vaak uit.

Het is namelijk ook wel enorm gênant als je werkelijk betrapt zou worden. De kans erop is natuurlijk groot, want niemand gaat zomaar met zijn tweeën in een vliegtuig toilet. Een stelletje ging onlangs op reis en had dus de wens om bij de club te horen. Ze deelde hun avontuur graag met social media, want niet gefilmd is niet gebeurd natuurlijk.

Ze filmen daarom eerst hoe ze lustopwekkende chocolade eten. Als ze dan eenmaal in de juiste stemming zijn, vertrekken ze samen naar het toilet.

Stewardess is boos

De stewardess heeft al snel in de gaten dat de twee niet zomaar naar het toilet zijn gegaan. Als ze eenmaal na een paar minuten eruit komen, laat de stewardess aan heel het vliegtuig haar bevindingen weten.

In het Engels vertelt ze door de intercom: “Mensen, houd er rekening mee dat er alleen één passagier in het toilet toegestaan is.

Niet veel later loopt de stewardess voorbij met de woorden: “Real classy guys, real classy.” Het stelletje kan het waarschijnlijk niet meer boeien. Ze zijn lid van de ‘Mile high club’ en dat neemt de stewardess hun niet meer af.

Meer van dit: