HomeHumorZo werden de wippende vliegtuigpassagiers onthaald toen ze uit de wc kwamen

Zo werden de wippende vliegtuigpassagiers onthaald toen ze uit de wc kwamen

Het is je vast niet ontgaan dat er een filmpje viraal ging van twee wippende vliegtuigpassagiers. Er blijken nu nog meer beelden rond te gaan van de twee kersverse leden van de ‘Mile High Club’. Niet alleen kun je zien wie er nou achter die deur schuilgingen, maar ook de reactie van de rest van het vliegtuig.

Wippende passagiers van Easyjet vlucht

Als je regelmatig op social media kijkt dan heb je vast meegekregen dat er een bijzonder filmpje rondging. In dit filmpje kon je zien hoe een Easyjet steward de wc-deur openmaakte om vervolgens twee wippende passagiers aan te treffen. Het hilarische filmpje is al miljoenen keren bekeken.

Als je goed hebt opgelet, kon je zien dat het hele vliegtuig wist wat er stond te gebeuren. Heel veel mensen hadden dan ook hun telefoon in de aanslag om het spektakel te filmen. Het was dan ook een kwestie van tijd totdat we meer beeldmateriaal zouden gaan tegenkomen. Inmiddels is dit filmpje opgedoken waarin we de reactie van het vliegtuig zien.

Als helden onthaald

De twee worden als helden onthaald door het hele vliegtuig. Het lijkt erop dat het sowieso een vlucht is die van een feesteiland komt want de passagiers zijn allemaal vrij jong. Ze vinden het prachtig wat er is gebeurd en tonen hun waardering voor de lef van het koppeltje.

De jonge krijgt high-fives en de dame lijkt het ook geweldig te vinden om als heldin onthaald te worden. Ergens is het natuurlijk je grootste nachtmerrie om op deze manier betrapt te worden maar ze ‘ownen’ het gelukkig wel. Ze hebben een hele hoop mensen een lach op hun gezicht getoverd in ieder geval!

@bolo9874

#easyJet

♬ dźwięk oryginalny – Bolo9874

Meer van dit: