HomeWTF?!Matt heeft grootste 'knoepert' die je ooit gezien hebt: "Een liniaal is...

Matt heeft grootste ‘knoepert’ die je ooit gezien hebt: “Een liniaal is er niets bij, mijne is veel dikker”

Menig vrouw wordt enthousiast als ze horen dat een man een flinke slurf heeft. Het is dus ook helemaal niet zo vreemd dat de meeste mannen dromen van een enorm apparaat.

Toch is het hebben van een groot exemplaar in je broek helemaal geen godsgeschenk volgens Matt Barr. Hij heeft namelijk een exemplaar van 30 cm en heeft tot nu toe alleen ellende ermee. Zijn knoepert heeft zelfs een hersenschudding gegeven aan een dame.

Tampeloeres van 30 cm

Tot nu toe heeft de grootte van zijn tampeloeres enkel gezorgd voor ellende. Toen hij zijn fluit tegen het gezicht van zijn vorige meisje zwaaide, moest ze met een hersenschudding naar het ziekenhuis.

Een andere keer wilde hij deelnemen aan een yogales, maar werd hij in het midden van de les eruit gestuurd. Ze dacht namelijk dat hij opgewonden werd van de vrouwen omdat zijn genotsknots zo zichtbaar was.

Veel ellende

Niet alleen bij een yogales was dit het geval, maar ook tijdens een duik in het openbare zwembad van een hotel. “De mensen krijgen een heel verkeerd beeld van mij, ze denken dat ik een vieze man ben of zo”, aldus Matt Barr. Deze nare ervaringen zorgde ervoor dat Matt ook stopte met zijn hobby duiken. Het strakke pak zorgde namelijk voor vervelende momenten.

Ook daten vindt hij zelf erg lastig. “Hoe kun je tegen de dames vertellen dat je slurf te vergelijken is met die van een olifant? Als je het tijdens de eerste date zegt, ben je een creep, maar als je het pas na vijf dates zegt, dan ben je weer te laat”

Operatie om zijn jongeheer te verkleinen

Matt heeft genoeg meegemaakt om een boek over zijn ervaringen te schrijven. Dit heeft hij daarom ook gedaan en zijn boek “A Long Story: Life With One Of The World’s Largest Penises” ligt daarom nu ook in de schappen. Hij heeft het boek vooral geschreven om mensen bewust te maken van de nadelen van een grote jongeheer.

Tot slot vertelt hij nog dat een operatie nogal lastig is. Het is niet alleen duur, maar kan ook zorgen voor allerlei kwaaltjes achteraf. Het kan namelijk dat zijn jongeheer daarna niet meer presteert hoe het hoort. Alleen maar ellende dus voor die arme Matt.

Meer van dit: