HomeWTF?!Man koopt een bijzondere peer: "Mijn vrouw wordt er helemaal wild van!"

Man koopt een bijzondere peer: “Mijn vrouw wordt er helemaal wild van!”

Een kerel vertelde dat hij bijna uit zijn vel sprong toen hij zijn boodschappentas van de Aldi opende en een peer vond die de vorm had van een dingeling. Johnny (43) vond deze opvallende vrucht tussen zijn groenten en fruit nadat hij zijn wekelijkse inkopen had gedaan.

Peren kopen

Johnny had de peren (en de rest van zijn boodschappen) eigenlijk gekocht op aandringen van zijn vrouw. Zij vond dat hij wel wat kilootjes mocht verliezen en verplichtte hem om minder snoep te eten en meer fruit te kopen. Johnny zei: “Zelfs mijn vrouw lag in een deuk toen ze die piemelpeer zag. Mijn vrouw en haar vriendinnen zijn helemaal wild van die piemelperen en kopen nu massaal fruit bij Aldi!”

Johnny plaatste de foto op social media en daar vond iedereen het net zo grappig als hij. Johnny kreeg een hoop reacties op zijn foto’s, sommige daarvan waren behoorlijk pikant. Maar hey, dat kan hem niet schelen. “Ik vind het geweldig dat ik mensen iets heb gegeven om om te lachen. En eerlijk gezegd zal ik nooit meer op dezelfde manier naar peren kijken!”

Vriendinnen

De rare peer zorgde duidelijk voor wat opschudding bij Johnny’s vrouw en haar vriendinnen. Met een knipoog verteld hij: “Mijn vrouwtje wilde de peer verdacht lang vasthouden”, grinnikte hij. “Ze heeft foto’s ervan naar al haar vriendinnen gestuurd en nu schijnt iedereen massaal hun peren te gaan halen bij de Aldi!”

Wat er uiteindelijk met de peer gebeurd is, is niet duidelijk. Er zal in ieder geval van genoten zijn. Johnny had dankzij zijn peer zijn moment of fame en daar heeft hij van genoten. Wat zeg jij? Check de peer in de tweet hieronder

Via: Clint

Meer van dit: