HomeWTF?!Video: Mexico laat in officiële toespraak twee echte marsmannetjes zien

Video: Mexico laat in officiële toespraak twee echte marsmannetjes zien

Mexico heeft in een officiële toespraak twee marsmannetjes laten zien. Vanuit de hele wereld komen er reacties binnenstromen. Mexico had de twee aliens al lange tijd geleden gevonden in Peru en daar jaren onderzoek naar gedaan. Nu vonden ze het tijd om het aan de buitenwereld te tonen.

Mexico laat aliens zien

Mexico claimt dat ze de twee marsmannetjes in Peru hebben gevonden in 2017. Het was helaas niet alsof ze toen nog door het bos liepen, want ze werden gevonden in de grond bij ruïnes. De twee buitenaardse figuurtjes hebben ze vervolgens opgezet, om ze flink te onderzoeken. De exemplaren zouden tussen de 700 en de 1800 jaar oud zijn.

De enige conclusie die ze konden trekken was dat dat deze wezentjes niet van aardse komaf zijn. Onderzoekers hebben heel veel dingen gevonden die helemaal niet van de aarde afkomstig zijn. Gister, op 12 september, mochten de onderzoekers de mannetjes op een officieel congres laten zien aan de Mexicaanse politiek.

Twee kisten

In een flinke presentatie lieten de onderzoekers zien waar ze al die jaren mee bezig zijn geweest. Er was flink wat pers uitgelopen naar de presentatie. De twee alienmummies werden in een glazen kist tentoongesteld. De aanwezige konden de lijkjes goed bekijken en het viel al gauw op dat het om ’typische’ marsmannetjes gaat. Zo hebben ze 3 vingers en de herkenbare kop.

Het is de allereerste keer dat er een ‘officieel’ bewijs geleverd wordt voor buitenaards leven door een land. Wat er nu gaat gebeuren is nog niet helemaal duidelijk maar het nieuws slaat natuurlijk in als een bom. Als buitenaards leven ons zo lang geleden al kon bereiken dan kun je er zeker van zijn dat ze veel verder zijn dan wij.

Meer van dit: