HomeHumorTijdreiziger heeft groot nieuws: "Aliens gearriveerd op aarde"

Tijdreiziger heeft groot nieuws: “Aliens gearriveerd op aarde”

De zelfbenoemde tijdreiziger Eno Alaric heeft weer van zich laten horen met zijn voorspellingen over buitenaards leven. Hij beweert dat aliens, genaamd de ‘Distants’, in 2024 de aarde komen verwoesten. Maar gelukkig is er ook positiever nieuws te melden vanuit Eno.

Vaardigheden

Eno Alaric beweert een tijdreiziger te zijn en waarschuwt al maanden voor de komst van een agressieve buitenaardse soort genaamd de Distants. Volgens hem is er echter ook een andere soort buitenaards leven genaamd de Kampioen, die enkele aardbewoners zal redden. Die laatste zijn volgens hem gisteren op aarde geweest.

Volgens Alaric kwamen de kampioenen 8.000 mensen halen. Die mensen zijn geselecteerd vanwege hun vaardigheden. Zo hebben ze bijvoorbeeld ingenieurs, wetenschappers, artsen en leiders. Eno geeft geen details over waar het schip precies is geland, maar verklaart wel dat de meegenomen mensen het menselijke soort zullen helpen overleven tegen interne en externe bedreigingen.

Logistieke problemen

Het enige probleem is dat het moederschip van de Kampioenen, zoals de reddende aliens worden genoemd, vier jaar nodig heeft om de nieuwe planeet te bereiken. Dus als je een van de 8.000 gelukkigen bent die is geselecteerd, en je leest dit in het ruimteschip, maak je dan klaar voor een lange reis.

Hoewel sommige mensen misschien sceptisch zijn over de voorspellingen van Eno Alaric, kunnen we niet ontkennen dat het allemaal behoorlijk spannend klinkt. Wie weet wat er allemaal gaat gebeuren als de Distants in 2024 terugkeren naar de aarde? Laten we hopen dat Eno Alaric gelijk heeft en dat de Kampioenen ons zullen redden van de Distants. En als je ooit een uitnodiging krijgt om mee te gaan op een buitenaards ruimteschip van de Kampioen? Denk er dan goed over na voordat je ja zegt. Een reis van vier jaar is tenslotte een hele lange tijd.

@radianttimetraveler

The world is changing…#fyp #foryou #MyDolceMoment #timetravel #radianttime #timetraveler #xyzbca #viral #entertainment

♬ Epic Music(873690) – Pavel

Via Trendnieuws

Meer van dit: