HomeWTF?!Bewoners in Almere zien gigantische donkere ring zweven: "Niemand wist wat het...

Bewoners in Almere zien gigantische donkere ring zweven: “Niemand wist wat het was”

Bewoners in Almere zijn behoorlijk in de war geweest van een donkere ring die boven de stad zweefde. Waar nuchtere mensen het nog probeerde te verklaren, waren er ook mensen die direct over buitenaards leven begonnen.

Hoewel een UFO staat voor ‘Niet-geidentificeerd vliegend object’, waren er maar weinig mensen die wilde geloven dat het ook daadwerkelijk om iets buitenaards ging.

Zwevende vorm

Het komt wel vaker voor dat er in de lucht vreemde zwevende vormen te zien zijn. Zo was er laatst nog een compleet vliegtuig dat meende langs een ruimteschip gevlogen te zijn. Tot nu toe is er alleen nog nooit bewijs geweest dat die vreemde zwevende vormen ook écht van een andere planeet komen.

Al gauw stroomde TikTok en X vol met filmpjes van de zwevende ring, en gingen de theorieën over wat het had kunnen zijn alle kanten op.

Rook

Ook Omroep Flevoland pikte het nieuws op en die kwamen er al gauw achter dat het om een ring van rook ging, die door een explosie van een theatervoorstelling, de lucht in was geslingerd.

Het duurde dan ook niet lang voordat de ring vanzelf weer ‘oploste’ en men weer met hun dagelijks leven door kon gaan.

Desalniettemin zijn het best bijzondere beelden en het is begrijpelijk dat je even twee keer achter je oren krabt als je zoiets in de lucht ziet hangen.

@donovan.kraag

Wie heeft dit nog meer gezien ? #voorjoupagina #fyp #vreemdedingen

♬ origineel geluid – Donovan Kraag

Meer van dit: