HomeWTF?!Klokkenluider waarschuwt: "Dit is hoeveel marsmannetjes we op aarde gevangenhouden"

Klokkenluider waarschuwt: “Dit is hoeveel marsmannetjes we op aarde gevangenhouden”

De kans dat er buitenaards leven is, is vele malen groter dan dat het er niet is. We kunnen er dan ook best vanuit gaan dat er ergens in het heelal nog marsmannetjes te vinden zijn. Tóch zouden die wezentjes dichterbij zijn dan we denken. Een oud Amerikaanse inlichtingenofficier heeft namelijk de klok geluid.

Marsmannetjes

We noemen ze voor het gemak Marsmannetjes maar dat zijn het natuurlijk helemaal niet. Buitenaards leven kan er in allerlei vormen en maten zijn. We kunnen ons niet goed voorstellen hoe dat eruit zou moeten zien omdat de stoffen en dergelijke op andere planeten ook heel anders zijn.

De kans dat de aarde bezoek heeft gehad van intelligente buitenaardse levensvormen is best wel klein. Toch zijn er al sinds jaar en dag mensen die claimen meer te weten over dit onderwerp. Een officier van de Amerikaanse inlichtingendiensten beweerde dat hij van klokkenluiders had gehoord waar ze mee bezig zijn.

Gevangen op aarde

Hij liet weten dat we op aarde behoorlijk wat bewijzen van buitenlands leven hebben. Zo liet hij weten dat we op aarde tientallen neergestorte UFO’s hebben opgeslagen, die onderzocht worden door wetenschappers. Daarbij vertelde hij dat we ook een heleboel buitenaardse lichamen gevangenhouden. Mexico toonde onlangs in een officiële toespraak twee lichamen van Aliëns.

Of het allemaal waar is wat hij zegt, of dat hij gewoon extreem goede drank heeft gedronken, is niet helemaal duidelijk. Hij doet zijn beweringen in de podcast bij Joe Rogan. Die wordt toch best wel aardig bekeken en beluisterd en normaliter krijgen mafklappers er niet echt een podium. Zou het kloppen wat hij zegt? Of is hij de werkelijkheid een beetje kwijt?

Meer van dit: