HomeGekkiesLLDL deelnemer Henk hangt hem zonder waarschuwing bij Jacomijn in haar keel

LLDL deelnemer Henk hangt hem zonder waarschuwing bij Jacomijn in haar keel

Eerder schreven we al over Lang Leve de Liefde deelnemers Henk en Jacomijn toen ze een gesprek vanaf de wc hadden. Het was toen al wel duidelijk dat er sprake was van een klik tussen deze twee maar gister zagen we die klik tot bloei komen. Henk ging ervoor en hing onaangekondigd zijn tong in Jacomijn haar keel.

Tongworstelen

Er wordt regelmatig getongworsteld in het programma. Soms kort, soms lang, soms ranzig en soms bijna. Toch hadden we ‘onaangekondigd’ nog niet gezien. Henk maakt daar nu verandering in door de manier waarop hij Jacomijn te grazen neemt. Hij pakt haar hoofd en duwt zo zijn hele tong naar binnen.

Jacomijn heeft gelukkig al gauw door wat haar overkomt en gaat er lekker in mee. Tot het genoegen van Henk, want die vertelde haar meteen dat ze lekker kon zoenen. Daar zal nog wel wat meer gebeuren als de lichten uit gaan en de gordijntjes dicht vermoeden wij. Hopelijk hangt ‘ie hem er dan niet zonder waarschuwing in.

Het juiste moment

Het juiste moment om te kussen lijkt zo logisch te zijn maar toch blijft het altijd spannend. Deze gozer vroeg het bijvoorbeeld, en dat werkte ook niet. Toen vielen er kijkers overheen dat hij het zo netjes vroeg. Nu waren de kijkers het er weer gezamenlijk over eens dat je hem ook niet zomaar zoals Henk naar binnen kunt rammen.

Wellicht is het voor deelnemers een goed idee als ze onze lijst van tongworstelende deelnemers is een keer doornemen. Zo zien ze wat werkt, maar ook wat niet werkt. Daarnaast weet je direct waar de kijkers wel of geen mening over hebben. Het blijft toch een soort van examen om niet voorschut te staan tijdens de deelname aan het programma.

Meer van dit