HomeWTF?!Vliegtuigpassagiers weten het zeker: "Wij zagen een UFO vliegen"

Vliegtuigpassagiers weten het zeker: “Wij zagen een UFO vliegen”

Wanneer je met het vliegtuig op reis gaat, dan wil je natuurlijk het liefste bij het raam zitten. Vanaf het raam zie je niet alleen de wolken, maar ook met geluk een ander vliegtuig voorbij razen. Als je dan bij het raam zit, moet je natuurlijk heel veel foto’s en video’s maken om er vervolgens nooit meer naar terug te kijken.

Bijzondere foto

Stel dat je de foto’s toch een keer terugkijkt, en beseft dat er iets heel bijzonders te zien is, dan is het internet natuurlijk de place to be om de foto te delen.

Op deze manier weet je zeker dat iedereen net als jij deze bijzondere gewaarwording kan zien. Michelle Reyes was aan het genieten van haar vlucht boven het LaGuardi Airport. Tijdens het naar buiten kijken via het raam, zag de dame ineens een vreemd voorwerp in de lucht hangen.

Ufo in de lucht

Michelle en haar medereizigers zijn ervan overtuigd dat ze een ufo in de lucht zagen vliegen. De dame nam daarom direct contact op met de Federal Aviation Administration (FAA).

Thomas Wertman van het Mutual UFO Network besloot na het zien van de beelden om deze direct te analyseren. Ook hij kan niet uit de beelden opmaken wat het object precies is.

Onduidelijk

Het kan bijvoorbeeld een bijzondere ballon zijn, maar ook een bezoek van buitenaardse levensvormen. Je weet het maar nooit.

Ondanks dat de kans klein is dat het om een echte ufo gaat, is het natuurlijk nooit geheel uit te sluiten. Sluit dus vanavond goed de ramen en deuren, want voor je het weet word je bezocht door een invasie van buitenaardse wezens.

Meer van dit: