HomeWTF?!Gozer op de spoedeisende hulp heeft iets te veel paracetamolletjes op

Gozer op de spoedeisende hulp heeft iets te veel paracetamolletjes op

Als je op de spoedeisende hulp werkt heb je zeer waarschijnlijk de meest ongeloofwaardige situaties meegemaakt. Wanneer iemand binnenkomt die denkt dat hij een duivel moet uitbannen, kijken daar de hulpverleners ook niet echt raar meer van op.

Paracetamolletjes

Één ding is zeker, van een paracetamolletje ga je niet zo gek doen. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat deze patiënt iets anders heeft genomen of gekregen. Het is zelfs zo heftig dat hij een duivel uit lijkt te bannen. Het heeft iets weg van de film the exorcist.

In die film is te zien hoe een kind bezeten is van de duivel. Die duivel proberen ze met behulp van een priester uit te bannen. De gozer in het filmpje lijkt het echter zelf te proberen. Hij springt, strekt en beweegt zich zodanig dat het wel lijkt te werken. Als hij wordt gekalmeerd lijkt de duivel vertrokken.

Context

Het is maar gissen wat hier precies gebeurd. Het zou een psychose kunnen zijn of een reactie op wat er via de slangetjes in zijn lichaam wordt gepompt. Het is hoe dan ook wel een vreemde situatie om te zien en er moet een hoop personeel aan te pas komen om de man rustig te krijgen en tegen zichzelf te beschermen.

De video verscheen op Tiktok en werd in korte tijd miljoenen keren bekeken. De reacties zijn veelal in een taal die ik niet snap dus geen idee wat er allemaal van gezegd wordt. Beoordeel het vooral allemaal zelf 😉

@juanq99

poseído joven en clínica de Barranquilla #jovendemonio #viral #terrorifico #demonio #poseido

♬ Dead silence soundtrack remixed version – Ofail Nadeem

Bron: VKMAG

Meer van dit: