HomeHumorBeelden: Boefje verstopt zich voor oom agent tijdens inval, en wordt niet...

Beelden: Boefje verstopt zich voor oom agent tijdens inval, en wordt niet gevonden

Een boefje ging de hele wereld over toen hij zich verstopte voor oom agent, die bezig was met een huiszoeking. Het ging om inval van de politie in een onderzoek naar een hennepkwekerij.

Politie aan het zoeken

De politie deed een inval in een huis omdat er vermoedens waren van een hennepkwekerij. De bewoner moet het hebben gehoord, en besloot om zich te verstoppen. Dit deed hij op het dak.

Een andere bewoner uit de wijk zag het allemaal gebeuren en besloot er een foto van te maken. Het boefje was namelijk uit het raam geklommen en stond op zijn gemak te verstoppen op het dak. Het hilarische deel is dat een agent in zijn zoektocht door het open raam staat te kijken waar de gozer boven verstopt stond.

Hennepkwekerij

Het hele gebeuren speelde zich een tijdje geleden af in Engeland, maar de foto gaat inmiddels de hele wereld over. Waar ze in Nederland nog wel eens een oogje dichtknijpen van wat plantjes, ging er afgelopen week ook een dergelijke foto uit Nederland viraal. Dat ging om de foto uit dit artikel.

De beelden van het boefje uit het artikel dat je nu leest, zijn al wat ouder. Ze kwamen bovendrijven door het algoritme en het neemt niet weg dat het hilarische beelden zijn. Je kunt het hieronder zien.

Meer van dit: