HomeActueelBoefje steelt lijkwagen met overleden man er nog in

Boefje steelt lijkwagen met overleden man er nog in

Een gozer in de Amerikaanse stad Rockford, Illinois bedacht dat het wel een goed plan zou zijn als hij een lijkwagen zou stelen. De politie is op dit moment nog naar de boef opzoek maar heeft gelukkig inmiddels wel de overleden man terug gevonden.

Gelegenheidsdief

Het busje van het uitvaartcentrum werd zaterdag gestolen. Het busje stond te draaien terwijl de begrafenisondernemer binnen nog het één en ander aan het afronden was. Toen hij buitenkwam merkte hij dat zowel zijn busje als het lichaam van de overleden man verdwenen waren.

Pas maandagavond vonden ze het lichaam van de 47 jarige man terug. . De dief leek niet helemaal door te hebben dat hij een lijk meenam, maar was blijkbaar wel geïnteresseerd in de kist. Het lijk was namelijk zonder kist of lijkzak langs de kant van de weg gesmeten. Wat zich allemaal in de tussentijd heeft afgespeeld is nog onduidelijk.

Verdachte

Zowel het busje als het lijk werden in Chicago teruggevonden. De politie gaat er dan ook vanuit dat de verdachte daarvandaan zal komen. De familie van de overleden man is op de hoogte gebracht en zij zullen binnenkort het lichaam weer terugkrijgen. Zij zijn vooral blij dat ze hun familielid nog een afscheid kunnen geven.

Meer van dit: