HomeWTF?!Gozer laat ouders maandenlang denken dat hij er niet meer is en...

Gozer laat ouders maandenlang denken dat hij er niet meer is en belt dan op: “Grapje!”

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan op de wereld, kan het alsnog veel gekker. Ondanks dat wij niet snel meer in shock zijn, hebben we na het lezen van dit verhaal toch onze wenkbrauwen opgehaald. De zus van Callum uit Nieuw-Zeeland liet haar ouders namelijk 6 maanden lang geloven dat Callum dood was.

Een gestoorde zus

Het bizarre verhaal was onlangs te horen voor alle luisteraars van de ‘New Zealand ZM Radio Show’. Callum vertelde daar namelijk over hoe zijn zus ervoor heeft gezorgd dat iedereen dacht dat hij dood was.

Het begon allemaal door een ruzie die zijn zus destijds had met zijn ouders. Hij vertelt: “Mijn zussen en mijn ouders hadden niet zo’n beste relatie en hadden het vaak met elkaar aan de stok. Ik woonde toen in Wellington en zij woonden in Christchurch.” Callum vertelt verder: “Mijn oudere zus belde mijn ouders op en vertelde hen in een boze bui dat ik niet meer leefde.” Callum wist hier niets van en kwam er later pas achter.

De zus vertelde aan haar ouders dat ze naar de begrafenis was geweest. Op de vraag waarom ze dan niet uitgenodigd waren, had de zus ook wel een antwoord. De zus vertelde namelijk dat de ex-vriendin van Callum hun beide niet bij de begrafenis wenste. De ouders waren er helemaal kapot van, maar konden niets anders de situatie accepteren. Callum was er immers ’toch niet meer’

Callum belt na 6 maanden op

Een half jaar gaat voorbij en de ouders zijn al die tijd in tranen. Ze rouwen om hun zoon en vinden het verschrikkelijk dat ze geen afscheid hebben kunnen nemen.

In die zes maanden beseft Callum ineens dat zijn ouders geen contact meer met hem zoeken en hij besluit ze te bellen: “Ik besloot ze te bellen en mijn moeder barste in tranen uit. Ze was zo verrast dat ik nog leefde!”

Callum begreep er helemaal niets van maar kwam er toen achter wat er gebeurd was. “Mijn zus had verteld dat ik neergestoken was op straat en dat de begrafenis al voorbij was”

Hij verzekerde zijn ouders ervan dat er niets van waar was, en dat zijn zus gelogen had. Zijn ouders waren dolblij en besloten meteen een bezoek bij hun zoon te plannen.

Callum vindt het zelf ook een vreemd verhaal, maar kan er ook zeker om lachen. Hij vertelt het verhaal namelijk vol trots op de bekende Nieuw-Zeelandse radiozender. Hij vindt het een behoorlijk leuke grap, maar is wel van mening dat hij eerder en vaker contact met zijn ouders had moeten hebben.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound – FVHZM

Meer van dit: