HomeWTF?!Gozer ziet treinongeluk gebeuren en besluit om midden op straat aan afgerukt...

Gozer ziet treinongeluk gebeuren en besluit om midden op straat aan afgerukt been te gaan knagen

Stel je voor dat je getuige bent van een treinongeluk. Dat ongeluk zal ervoor zorgen dat je wellicht slachtofferhulp nodig hebt. Toch zijn er ook mensen die lekker gaan op zulke ongelukken. Ze vinden het niet alleen heerlijk om naar te kijken, maar blijkbaar ook om ???van het lijk te proeven???

Man omgekomen bij treinongeluk

Onlangs vond er in Californië een treinongeluk plaats met dodelijke afloop. Een wandelaar werd geschept door een trein en overleefde dit niet.

De 27-jarige Amerikaan, Resendo Tellez, liep voorbij en zag direct zijn kans schoon. Hij zag het ongeluk gebeuren, maar in plaats van de politie bellen, besloot hij iets anders te doen. Hij besloot namelijk het been van het slachtoffer op te rapen. Met het been in zijn hand vertrok hij van het plaats delict. Hij liep met het been rond op straat en ooggetuigen zagen al snel dat hij als een beest aan het been aan het ruiken was.

Uiteindelijk begon hij als een tarzan te zwaaien met het been, waarna hij ervan begon te eten. Hij knaagde aan het been alsof hij een kippenpoot bij de KFC zat te eten. Vermoedelijk zat hij flink onder de zooi.

Politie ter plaatse

Het treinongeluk zorgde ervoor dat de politie snel ter plaatse was. Op het moment dat de politie aan kwam rijden besloot Resendo Tellez te vluchten met het been.

Ooggetuige lichtte al snel de politie in, waarna de politie hun klopjacht opende. De Kern County Sheriff’s Office kon Resendo al snel in de boeien slaan.

Resendo bleek meerdere openstaande aanhoudingsbevelen op zijn naam te hebben staan. Momenteel zit hij nog vast en doet de politie onderzoek naar het incident.

‘Gelukkig’ leven we in een tijd waarbij iedereen alles filmt. Na een klein zoektochtje op internet hebben we de beelden voor jullie. Uiteraard is het gecensureerd. Wil je de beelden ongecensureerd zien dan kun je met een paar zoekwoorden het filmpje wel op X vinden.

Meer van dit: