HomeShowgekkiesChantal Bles per ongeluk naakt op Instagram door foutje van Robert Doornbos

Chantal Bles per ongeluk naakt op Instagram door foutje van Robert Doornbos

De hoeveelheid mensen die Chantal Bles naakt hebben gezien zijn sinds vandaag waarschijnlijk verduizendvoudigt. Robert Doornbos postte namelijk per ongeluk een filmpje op zijn Instagram pagina waarop iets te veel te zien was van zijn vrouw.

Chantal Bles en Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos zijn al jaren samen. De knappe blondine en de populaire voormalig Formule 1 coureur weten het al lang met elkaar vol te houden. Hoewel er soms wat roddels zijn, overleeft hun relatie alles.

Ze zijn nog erg dol op elkaar en gaan dan ook graag lekker met zijn tweeën op vakantie. Ook nu zitten de twee ergens op een tropisch eiland. Waar het precies is, is niet helemaal duidelijk, maar de parelwitte stranden en de palmbomen zijn vallen natuurlijk wel goed op. Trots laat Robert zien waar hij en zijn vrouw Chantal verblijven. “What an experience,” schreef Robert bij de story.

Klein foutje

Robert heeft waarschijnlijk de post online gezet en niet meer gekeken want er was een klein foute op zichtbaar. Naast de palmbomen en het prachtige strand was er nog iets wat opviel. Chantal Bles was namelijk vrijwel naakt te zien en dat heeft uren online gestaan. Onze DM werd dan ook al gauw overspoeld met screenshots.

Ook het populaire juicekanaal Reality_FBI was er heel snel bij en zette het in hun story. Hieronder is te zien wat zij er van hebben gemaakt.

Voor de mensen die nu teleurgesteld zijn dat ze niets kunnen zien, geen zorgen. We hebben het hele screenshot ook.

De ongecensureerde versie van de afbeelding hierboven is vrijwel net zo spannend maar goed, wie A zegt, moet ook die B(eelden) delen.

Als je even op dit linkje klikt, kom je bij de ongecensureerde foto uit. Niet zeuren als het tegenvalt he!

Meer van dit: