HomeHumorDeze formule 1 fan neemt zijn vriendin nóóit meer mee kamperen

Deze formule 1 fan neemt zijn vriendin nóóit meer mee kamperen

Er is geen betere relatietest dan het opzetten van een tent. Gaat dat goed? Dan zijn jullie voor elkaar gemaakt. Gaat dat fout? Dan is het misschien maar beter om het kamperen links te laten liggen. Als het zelfs al mis gaat bij het opruimen van een vouw tentje dan is kamperen niets voor jullie.

Formule 1 camping

De Formule 1 is populairder dan ooit en dat heeft alles te maken met de prestaties van Max Verstappen. Vrijwel ieder weekend rijdt hij de concurrentie aan flarden en dat is genieten geblazen voor liefhebbers. Die liefhebbers vinden het heerlijk om alles van Max te volgen en het liefst in het echt.

Om alles van Max Verstappen te volgen, moet je zowel de vrije training, de kwalificatie als de race kunnen zien. Als je het allemaal in het echt wilt zien, is het dus zaak om in de buurt van het circuit te slapen. In de zomer kan dat gewoon heerlijk in een tentje op de daarvoor bestemde Formule 1 camping. Die camping is speciaal opgezet om fans van over de hele wereld van een prettige slaapplek te voorzien.

Kamperen in een tentje

De meeste mensen rijden ernaartoe met een flinke camper, caravan of tent maar er zijn ook diehards die ervoor kiezen om lekker minimalistisch te gaan. Ze gooien een oranje Verstappen shirtje in hun koffer, pakken een simpel vouw tentje en gaan lekker op pad. Zo ook deze fans, die net zo veel passie voor Formule 1 hebben als voor elkaar.

Na wederom een succesvol weekend voor Max Verstappen, wordt de camping weer opgeruimd. De gozer ruimt de auto op zijn gemak in en laat zijn vriendin het makkelijke tentje even opvouwen. Die vriendin beleefd echter de struggle van haar leven en ruziet flink wat af met tent. Met vallen, opstaan, schelden en agressie wordt het tentje in elkaar gevouwen. Eén ding is zeker, deze gozer neemt zijn meisje nooit meer mee kamperen!

@denise33nl

#f1#redbull #heerlijk#funny#samententafbreken#viraltiktok #foryoupage #followingformorevideos

♬ origineel geluid – Denise✨

Meer van dit