HomeWTF?!Tornado gooit rijdende caravan de lucht in op de A50 bij Apeldoorn

Tornado gooit rijdende caravan de lucht in op de A50 bij Apeldoorn

Tamelijk bizarre beelden van een tornado bij Apeldoorn gaan momenteel in de rondte. Dat komt niet alleen door het enthousiaste commentaar, maar ook door wat er te zien is. Een rijdende caravan wordt namelijk zonder pardon de lucht in gesmeten door een Tornado. Toch even schrikken als je sleurhut ineens achter je vandaan vliegt.

Ontelbare video’s

Er gaan vandaag ontelbare video’s rond van beelden die gemaakt zijn tijdens storm Poly. Er wordt gesproken van de zwaarste zomerstorm ooit en dat is dan ook terug te zien aan de hoeveelheid schade die overal achtergelaten is. Zo kan ook de eigenaar van deze caravan maar beter even Apeldoorn bellen.

Hoewel je vast kunt bedenken dat het niet verstandig is om met een caravan een storm door te rijden, had niemand kunnen bedenken wat hier gebeurde. Een zware windstoot, die van een kleine tornado afkomt, tilt de caravan namelijk op en smijt hem over de snelweg. Levensgevaarlijk maar gelukkig raakte er niemand gewond. De filmer had in ieder geval de dag van zijn leven zo klinkt het.

@dumpert

Noodweer in Nederland! #windhoos #snelweg #onweer #voorjou

♬ origineel geluid – Dumpert

Meer van dit: