HomeWTF?!Groep vrienden besluit te gaan karpervissen terwijl code geel is afgegeven

Groep vrienden besluit te gaan karpervissen terwijl code geel is afgegeven

Karpervissen, het klinkt zo lekker rustgevend. Toch is het niet altijd zo rustgevend als het lijkt. Je rustgevende ochtend of middag kan zomaar ineens in ‘het water lopen’ door slecht gestemde weergoden.

Een groep vrienden ondervond dit persoonlijk. Hoewel van te voren code geel was afgegeven, namen ze dat niet héél serieus. Toen het uiteindelijk helemaal los ging, lieten ze zich niet in de wind slaan.

Storm tijdens het karper vissen

Stel het je eens voor: Je besluit om met je vrienden te gaan karpervissen. Je bereidt je grondig voor. Je koopt bier en lekkers en vertrekt met je vrienden richting het water. Je zet je tentje op en je neemt een JBL box mee voor een gezellige vibe. Het weer leek helemaal niet zo slecht, tot het ineens helemaal omslaat.

Dit overkwam een groep vrienden. Uit het niets stormt er een heuse storm over de tent, waardoor het karpervissen ineens een geheel andere wending krijgt. Toch zijn de jongens verre van bang en juichen ze als gekken alsof ze in een wilde attractie zitten.

Tent vliegt bijna weg

Een van de vrienden, gekleed als kapitein, laat het ‘schip’ niet zomaar zinken. Met alle macht houdt hij de tent tegen, die meegetrokken wordt door de storm.

De rest van de mannen staan allemaal in een boxershort, de tent tegen te houden. Ondanks de flinke storm zien de mannen er de lol wel van in.

Bovendien zeggen ze dat vissen sneller happen bij regen, dus wellicht een geluk bij een ongeluk. Zie de beelden hieronder:

Meer van dit: