HomeGekkiesVerkeersruzie in Klarenbeek loopt uit de hand: 'SCHAT, PAK ‘M, PAK DIE...

Verkeersruzie in Klarenbeek loopt uit de hand: ‘SCHAT, PAK ‘M, PAK DIE VIEZE HOND!’

Een verkeersruzie is natuurlijk nooit iets wat je van plan bent om op te zoeken. Normaal functionerende mensen komen dan ook niet zomaar in een verkeersruzie en dat wordt nog maar eens bevestigt in het filmpje hieronder. Daarin zie je namelijk hoe een gozer in een bestelbusje, de auto van Rambo ramt.

Geen context

Zoals gewoonlijk ontbreekt er iedere vorm van context bij dit soort video’s. Ze gaan vaak rond op Whatsapp en belandden zo op iedere willekeurige website of social media pagina. Daar neemt iedereen het weer van elkaar over en voilà, niemand weet wat er nu precies gebeurd is. Om die reden kunnen we alleen maar een oordeel vellen over wat we zien.

We zien hoe Rambo en zijn tjikkie achter een bestelbusje met aanhanger rijden. De gozer in de bestelbus heeft het idee dat het allemaal een beetje te veel van het goede is en besluit om eens even flink zijn remmen te testen. Rambo kan nog net op tijd remmen maar het tjikkie van Rambo is woest: “Schat je gaat hem volgen, totdat ‘ie thuis is”. Vervolgens schreeuwt ze naar de gozer in de bestelbus dat hij aan de beurt is.

In de greppel

De gozer uit de bestelbus, die ze ogenschijnlijk niet helemaal meer recht op een rijtje heeft, besluit nogmaals hard te remmen. Omdat Rambo weer scherp is, besluit de gozer maar achteruit te rijden. Rambo is inmiddels op volle snelheid als een soort superheld door het raampje van de bestelbus gevlogen. Onder aanmoediging van zijn tjikkie, zijn ze wat aan het worstelen.

“Schat, schat, schat, schat pak hem, pak hem. Pak die vieze hond, pak die vieze hond. Wat doe jij? Je rijdt vol tegen onze auto aan. Pak hem schat!” Krijst de dame. Het werkt want Rambo pakt hem, waardoor ze met bestelbus en al in de greppel eindigen. Vervolgens staat er (gelukkig voor Rambo) niet heel veel meer op beeld. Helaas heeft het tjikkie nog wel enorm slecht nieuws voor Rambo… Zijn facing is kapot.

Meer van dit: