HomeSportKelly Piquet laat zien dat Max Verstappen een hele grote romanticus is

Kelly Piquet laat zien dat Max Verstappen een hele grote romanticus is

De hele wereld weet dat Max Verstappen een bloedfanatieke gozer is die rete hard kan rijden. Weinig mensen weten echter hoe romantisch Max Verstappen kan zijn. Kelly laat het even aan de wereld zien met haar recente Instagram story.

Max Verstappen in Jeddah

Max was voor de Formule 1 Gran Prix in het Saoedische Jeddah en het leek erop alsof hij zijn vriendin Kelly niet had meegenomen. Een teleurstellende kwalificatie werd opgevolgd door een ontzettend knappe tweede plek én snelste raceronde. Hij reed zich van plek 15 naar plek 2 onder het toeziend oog van vader Jos Verstappen.

Toen hij de laatste rondes zijn motor aan het opsparen was, heeft hij blijkbaar genoeg tijd gehad om zijn gedachten even af te laten dwalen naar zijn vriendin Kelly. Hij is dol op zijn steun en toeverlaat en besluit om haar dat maar weer eens te bewijzen. Hij stuurde namelijk speciaal vanuit Jeddah een prachtig cadeau bij Kelly langs.

Cadeau

We weten dat Max niet heel krap bij kas zit en dat hij zijn vriendin de duurste cadeaus kan geven. Tóch zijn het de kleine dingen in het leven die tellen en dat heeft Max goed begrepen. Sommige rijke stinkerds geven hun wederhelft een auto cadeau maar Max is meer van de kleine dingetjes.

Max gaf Kelly vanuit Jeddah namelijk een prachtig en groot boeket witte rozen. In haar Instagram story plaatst ze een foto met de tekst “Special delivery from Jeddah”. Lieve gozer die Max.

Meer van dit: