HomeShowgekkiesMax Verstappen staat ketsbezopen in de club te schreeuwen: "Checoooo, Checooo"

Max Verstappen staat ketsbezopen in de club te schreeuwen: “Checoooo, Checooo”

Max Verstappen staat ketsbezopen in de club de naam van zijn teamgenoot te schreeuwen. Nu de zwart wit geblokte vlag gezwaaid heeft op het Yas Marina circuit in Abu Dhabi, is het weer tijd voor een feestje. Het was namelijk de laatste race op de F1 kalender dit jaar. Max Verstappen had vorige week al een voorschotje op dat feest genomen.

Max aan het zuipen

Er zijn wel vaker beelden rond gegaan van Max Verstappen die aan het zuipen is. Met name na zijn eerste wereldtitel gingen er een dag later tientallen filmpjes rond van een ketsbezopen Verstappen. En geef hem eens ongelijk? Max heeft de tijd van zijn leven en rijdt al jaren iedereen helemaal kwijt in zijn F1 bolide.

Dat Max dol is op een drankje is wel duidelijk. Het is ook totaal niet het geval dat hij dat stiekem doet of voor zich houdt. Na zijn wereldtitel dit jaar in de sprintrace, was het wel duidelijk dat hij al met zijn hoofd bij de alcohol zat. Toch is het wel vreemd om te zien hoe de altijd nuchtere topsporter, ineens ketsbezopen op beeld staat.

Filmpjes op social media

De tijd waarin je stiekem kon gaan stappen als beroemdheid is al lang voorbij. Je staat hoe dan ook meteen op beeld als je jezelf als beroemdheid even buiten je comfortzone beweegt. Die filmpjes worden dan vaak meteen opgepakt en gaan door algoritmes knetterviraal op social media.

Direct na de race van vorige week in Las Vegas hoorde we Verstappen in de Rolls Royce al praten over de stripclub. Het was dan ook geen verassing dat Max even wat stoom is gaan afblazen in het nachtleven van de grootste entertainment stad van de wereld. Hij werd daar herkent en toegezongen. Heerlijke beelden en het is maar te hopen voor zowel Max als ons dat we nog een paar van zulke filmpjes tegen gaan komen deze dagen.

Meer van dit: