HomeWTF?!Stomdronken jochie (15) ramt andere weggebruiker met Audi van ouders, man zwaargewond

Stomdronken jochie (15) ramt andere weggebruiker met Audi van ouders, man zwaargewond

In Friesland is een klein dorpje opgeschrikt door een zwaar ongeluk op de vroege zondagmorgen. Hier ramde een 15 jarige joyrider, de auto van een 22-jarige man. De man raakte zwaargewond en de ravage was enorm. Het jochie had na een feestje de Audi van zijn ouders geleend.

Feest in Dokkum

Volgens ParraTV was de 15-jarige jongen op een feestje in Dokkum geweest waarna hij thuisgebracht zou zijn. Toen hij thuis was leek het hem een goed idee om de Audi van zijn ouders te pakken voor een ritje. Zijn ouders waren op dat moment niet thuis vanwege een wintersport.

Op beelden is te zien hoe het jochie vol gas rondscheurt in de Audi. Zijn passagier maakt ondertussen een filmpje. Rond half 6 reed hij op hoge snelheid over een kruising, waarbij hij vol in de auto van een 22-jarige man knalde. De bestuurder is opgepakt door de politie en de man is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Ravage

De ravage na het auto ongeluk was enorm. Buurtbewoners geven in een interview met hart van Nederland aan hoe hard het wel niet gegaan is. Over het halve dorp liggen de brokstukken verspreid. Zo vonden het motorblok van de auto zon honderd meter verderop in een tuin. Een Range Rover van 3.000 kilo, een kleinere auto van zo’n 1.000 kilo, plus een motor van 500 kilo werden zonder pardon opzij gekegeld.

De beelden van de ravage en de Joyride zijn hieronder te zien. Het is een wonder dat er niet meer slachtoffers zijn gevallen. Je kunt beide filmpjes bekijken door op het pijltje in de Instagram post te klikken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv)

Meer van dit: